Nekem Anyukám mondta írjak listát amiből válogathat, meg keresztszüleim is... táska, essence termékek, fülbevaló, laptoptisztitó szett + táska, ágytakaró.. ilyesmiket írtam... tavaly laptopot kaptam... úgy volt, hogy idén új telefont kapok de nem találtam kedvemre valót, ezért nem kérek... :)
Már én is kinőttem a mit kérek dologból. Másrészt valamiért olyan rossz érzés úgy kérnem valamit anyától, ha éppen megtehetem, akkor szeretem saját magamnak megvenni, amire szükségem van. Egy dolog van, amitől sajnálom a pénzt: a könyv. Ezért ha anya felteszi a kérdést, hogy mit kérek, akkor arra mindig az a válasz, h könyvet. Mindig összegyűjtöm azokat, amik érdekelnek, és tudom, h nem csak egyszer veszem majd őket kézben (pl. szakácskönyv, tortadíszítéses könyv, művészeti könyvek, ilyesmik). Hát, valószínűleg idén is ez lesz :)
A páromtól meg meglepi, majd kiderül :)
20/L
2010. nov. 25. 23:18
42/50 anonim válasza:
Semmit... együtt lesz a család, még a két kutya is összebarátkozott (egyik velem és a párommal él, a másik a szüleimmel), nálam most minden annyira a helyén van, hogy csak néhány jól sikerült fotót szeretnék. Régen volt ennyire a helyén minden, maradjon így, nekem ez elég lesz. Mondjuk még a barátaimat is egy helyre gyűjteném aznap, de logisztikailag kicsit nehezen kivitelezhető...
2010. nov. 26. 07:17
43/50 anonim válasza:
Én ha lehetne azt kérném, hogy többször ne menjen ki a kezem.
Valamint hogy ne romoljon tovább a szemem, legalább nagyon ne. Most -7-es.
És hogy ne hulljanak ki a fogaim, legalább 40-45 éves koromig.
Ha ezek meglennének, nem kívánnák soha többé semmilyen más karácsonyi ajándékot.
2010. nov. 26. 08:57
44/50 anonim válasza:
Semmit. Minden megvan ami kell :)
2010. nov. 26. 11:45
45/50 anonim válasza:
Boldogságot, örömet, boldog családot. Az égvilágon semmi mást.
2010. nov. 26. 12:05
46/50 anonim válasza:
Spánielünk teljes gyógyulását. Szegénykének eltört a könyöke szilánkosra két hete.
2010. nov. 26. 13:23
47/50 anonim válasza:
saját lakást?
anyóssal élünk, szerintem tőle egy-két nap nyugit kérek.
Meg azt hogy el tudjunk menni a férjemmel és a babánkkal apósékhoz, mert ők még nem is látták a picit.
továbbá hogy a nővéremnek kivételesen a család is legyen fontos, ne csak a haverok és eljöjjön a keresztelőre.
2010. nov. 26. 13:27
48/50 anonim válasza:
Én most nem kérek semmit (család nincs annyira jó anyagi helyzetben), meg kíváncsi vagyok, hogy lista nélkül mit vennének :). De amiket szeretnék: scrapbook-alapanyagok (különös tekintettel alapkartonokra, betűcsomagokra, szebb nyomdákra), Bruno Mars CD-je, Replay: For her! parfüm, mp3-lejátszó (a régi halódik), királykék harisnya, világosbézs vagy világosszürke kötött, vastagabb harisnya, arcradír, könyvek (KAP és Kiss Ádám könyve érdekelne, illetve ennek a Bűnös? című könyvnek a reklámját láttam az aluljáróban, ez is érdekes lehet)...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!