Nekem Anyukám mondta írjak listát amiből válogathat, meg keresztszüleim is... táska, essence termékek, fülbevaló, laptoptisztitó szett + táska, ágytakaró.. ilyesmiket írtam... tavaly laptopot kaptam... úgy volt, hogy idén új telefont kapok de nem találtam kedvemre valót, ezért nem kérek... :)
Nálunk is hasonló a helyzet, csak nálunk mindig megkérdezi valamelyikük, aztán összebeszélnek egymással...
Én is jégkorcsolyát szeretnék, mert bérelni elég drága... :(
Van egy elég szép hosszú könyvlistám is... :)
2010. nov. 22. 20:34
22/50 anonim válasza:
Kérni sosem szoktam, én mindennek örülök. De ha idén felteszi egy rokon a fenti kérdést, akkor eldobható pelenkát kérek a gyermekeimnek, más nem kell.
2010. nov. 22. 20:37
23/50 anonim válasza:
szabadságot a pirosbetűkre.... (lehetetlen)
2010. nov. 22. 20:38
24/50 anonim válasza:
még hogy válságban van Magyarország!! pfff nem hogy örülnétek hogy szeretteitekkel lehettek ráadásul még egyik másik hitelt is képes felvenni aztán januárban meg sír a szája ha fizetni kell a hitelt egyébként a karácsony a szeretet ünnepe nem az ajándék ünnepe
2010. nov. 22. 20:39
25/50 anonim válasza:
Azt kérem, hogy a kisfiam egészségesen, gondmentesen megszülessen és boldogan élhessünk szeretteink körében nagyon sokáig. Csak erre vágyom, számomra ez lenne ill. lesz a legszebb karácsonyi ajándék. :)
2010. nov. 22. 20:42
26/50 anonim válasza:
- Könyveket, imádok olvasni :)
- Ruhadarabokat, az hogy milyen teljesen lényegtelen, ismerik az ízlésemet
- Valamint sikeres vizsgaidőszakot és egészséget :)
2010. nov. 22. 21:03
27/50 anonim válasza:
Ja és a kiscicámat vissza :( Bár őt már nem kaphatom meg :( Nyáron elütötte szegénykémet az autó. Régen állt olyan közel hozzám bárki, mint ez a kismacska :(
Utolsó válaszoló voltam. 21/N
2010. nov. 22. 21:05
28/50 anonim válasza:
szerelmet,szeretet,békességet,egészséget:)
2010. nov. 22. 21:18
29/50 anonim válasza:
hogy a család most az egyszer végre család legyen...immár 2 taggal bövülve:) mindenki összeül és egy nagy karácsonyi ebéd + vacsora alkalmával jókat beszélgessünk. Ez meg is fog valósulni terveink szerint. Egyébként anyukám mindenáron ragaszkodott valami ajándékhoz is ezért járókát kértem a kislányomnak. Ez böven elég lesz:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!