Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kérsz idén karácsonyra?

Mit kérsz idén karácsonyra?

Figyelt kérdés
Nekem Anyukám mondta írjak listát amiből válogathat, meg keresztszüleim is... táska, essence termékek, fülbevaló, laptoptisztitó szett + táska, ágytakaró.. ilyesmiket írtam... tavaly laptopot kaptam... úgy volt, hogy idén új telefont kapok de nem találtam kedvemre valót, ezért nem kérek... :)
2010. nov. 22. 19:51
1 2 3 4 5
 21/50 anonim válasza:
100%

Nálunk is hasonló a helyzet, csak nálunk mindig megkérdezi valamelyikük, aztán összebeszélnek egymással...

Én is jégkorcsolyát szeretnék, mert bérelni elég drága... :(

Van egy elég szép hosszú könyvlistám is... :)

2010. nov. 22. 20:34
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
Kérni sosem szoktam, én mindennek örülök. De ha idén felteszi egy rokon a fenti kérdést, akkor eldobható pelenkát kérek a gyermekeimnek, más nem kell.
2010. nov. 22. 20:37
 23/50 anonim ***** válasza:
100%
szabadságot a pirosbetűkre.... (lehetetlen)
2010. nov. 22. 20:38
 24/50 anonim ***** válasza:
36%
még hogy válságban van Magyarország!! pfff nem hogy örülnétek hogy szeretteitekkel lehettek ráadásul még egyik másik hitelt is képes felvenni aztán januárban meg sír a szája ha fizetni kell a hitelt egyébként a karácsony a szeretet ünnepe nem az ajándék ünnepe
2010. nov. 22. 20:39
 25/50 anonim ***** válasza:
100%
Azt kérem, hogy a kisfiam egészségesen, gondmentesen megszülessen és boldogan élhessünk szeretteink körében nagyon sokáig. Csak erre vágyom, számomra ez lenne ill. lesz a legszebb karácsonyi ajándék. :)
2010. nov. 22. 20:42
 26/50 anonim ***** válasza:
100%

- Könyveket, imádok olvasni :)

- Ruhadarabokat, az hogy milyen teljesen lényegtelen, ismerik az ízlésemet

- Valamint sikeres vizsgaidőszakot és egészséget :)

2010. nov. 22. 21:03
 27/50 anonim ***** válasza:
100%

Ja és a kiscicámat vissza :( Bár őt már nem kaphatom meg :( Nyáron elütötte szegénykémet az autó. Régen állt olyan közel hozzám bárki, mint ez a kismacska :(

Utolsó válaszoló voltam. 21/N

2010. nov. 22. 21:05
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
szerelmet,szeretet,békességet,egészséget:)
2010. nov. 22. 21:18
 29/50 anonim ***** válasza:
100%

hogy a család most az egyszer végre család legyen...immár 2 taggal bövülve:) mindenki összeül és egy nagy karácsonyi ebéd + vacsora alkalmával jókat beszélgessünk. Ez meg is fog valósulni terveink szerint. Egyébként anyukám mindenáron ragaszkodott valami ajándékhoz is ezért járókát kértem a kislányomnak. Ez böven elég lesz:)

22/L

2010. nov. 22. 21:28
 30/50 anonim ***** válasza:
72%
békét
2010. nov. 22. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!