Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kérsz idén karácsonyra?

Mit kérsz idén karácsonyra?

Figyelt kérdés
Nekem Anyukám mondta írjak listát amiből válogathat, meg keresztszüleim is... táska, essence termékek, fülbevaló, laptoptisztitó szett + táska, ágytakaró.. ilyesmiket írtam... tavaly laptopot kaptam... úgy volt, hogy idén új telefont kapok de nem találtam kedvemre valót, ezért nem kérek... :)
2010. nov. 22. 19:51
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%
szobabiciklit anyáéktól, a család többi tagjától pedig sütés/főzéshez kiegészítőket, mert imádok a konyhában kutyulni :) 17/L
2010. nov. 22. 20:02
 12/50 anonim ***** válasza:
100%

kiskutyát :)

13L

2010. nov. 22. 20:04
 13/50 anonim ***** válasza:
100%
Ugrálólabdát, hangfalakat, pafrümöt, vagy valami csini felsőt:) Általában meglepetés szokott lenni, hogy mit kapok, de mindig örülök neki! Én mindennek tudok örülni:)
2010. nov. 22. 20:06
 14/50 anonim ***** válasza:
100%

Egy új telefont, mert az enyém tönkrement szeptember elején.Jelenleg kölcsön telefonom van, amit a szomszédtól kaptam.Szép telefont, mindent tud, amit kell, de mégis csak kölcsönbe kaptam.

Ezenkívül még jégkorcsolyát szeretnék nagyon, mert imádok korizni, de kinőttem a mostanit!

Tegnap pedig vettünk két könyvet Pesten 1000Ft-ért:) Sorozatkönyv és még csak az első része volt meg, de az nagyon tetszett!Eredetileg 3000Ft lenne egy könyv, most le volt akciózva 500Ft-ra.Mondtam anyumnak, hogy akár magamnak is megveszem, de azt mondta tegyük inkább el, mert nagynénémék úgy se fognak tudni mit venni és akkor ha ők is úgy gondolják tőlük kapom ezt a két könyvet:)

15/L

2010. nov. 22. 20:09
 15/50 anonim ***** válasza:
100%

Sok szép könyvet. Utálok könyvet venni, olyan nehéz a döntés, legszívesebben az egész boltot hazavinném...

Egyébként nálunk nem szokás ajándékot kérni, pont a meglepetés benne a lényeg.

2010. nov. 22. 20:14
 16/50 anonim ***** válasza:
63%
Kérni? érdekes. A meglepetés a legszebb a egészbe,nem is lenne a képemen bör kérni,rácsonyameg nem is illik,ha kapok örülök,ha nem ez van,csóriság.Amugy a Karácsony a szeretetröl szól nem az ajándékozásról,ez manapság már olyan gépies!
2010. nov. 22. 20:20
 17/50 anonim ***** válasza:
100%

-családot

-szép nagy karácsonyfát

-sok havat

-fini kajákat,sütiket,mézeskalácsot

-szerelmemet...

2010. nov. 22. 20:23
 18/50 anonim ***** válasza:
100%
Én tudom, hogy a lányom egy telefont szeretne, de nem tudom megvenni neki :(
2010. nov. 22. 20:27
 19/50 anonim ***** válasza:
100%
Csak nyugalmat szeretnék!!!
2010. nov. 22. 20:28
 20/50 anonim ***** válasza:
87%
Nem az hogy szétvertem,csak régebbi fajta,és nagyon nyomkodni kell a kis gombokat vagy miket:D
2010. nov. 22. 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!