A srác 26 én 16 vagyok. Nagyon vonzódunk egymáshoz sőt. De őt zavarja a korkülönbség, ez az egyetlen akadálya annak hogy velem legyen. Mivel tudnám meggyőzni h működne?
Ha őt zavarja a korkülönbség, akkor sajnos sehogy. Bár ettől még valóban tudna működni, de ha a korkülönbség bármelyik félnek problémát jelent, akkor az a kapcsolat működésének komoly akadálya. :P
Ha elfogadod a tanácsomat, ne csinálj semmit. Főleg ne győzködd! Ugyanis minél inkább azt látja rajtad, hogy mennyire szeretnéd ezt a dolgot, őt annál jobban frusztrálni fogja, hogy nem biztos magában, és a végén inkább elmenekül. Ha viszont azt látja, hogy nem ragaszkodsz hozzá, akkor felülkerekedik a vonzalom, esetleg meg is ijed, hogy mi van, ha kiszeretsz belőle, és majd ő fog akarni veled lenni. ;)
N31
Szüleimet nem zavarná mert ismerik elég jól és tudják hogy rendes.
Igazából legbelül tudom én is hogy sok ebben a helyzetben a 10 év mármint hogy 16-26 de mikor együtt vagyunk nem foglalkozunk vele...ő is mondta hogy teljesen éretten gondolkodok és hogy nagyon jól érzi magát velem...Megbeszéltük már sokszor hogy csak barátok de sosem tartott 1 napnál tovább! Mindennap hív beszélünk szóval.
19:03
Dettó mint az én kamaszkori kapcsolatom egy 26 évessel.
Már gyereke volt egy élettársi kapcsolatából, de külön éltek, én még középiskolába jártam, 2 év volt az érettségiig, fél évig voltunk együtt, de már tukmálta a fejemet az ő magasröptű terveivel, akkoriban még bulizni jártam, elsőként ettől az "életformától" akart eltántorítani, szülei is folyton effelé akartak terelgetni, s mivel látták, hogy velem rossz lóra tettek fel, értésemre adták idővel, hogy ők mást képzeltek el a fiuknak, valami komolyabbat.
Veled is előfordulhat ez a szitu, ha nem is a legelején, ha a hapsi normális, szocializálódott gondokodású és Te akarsz még vmit kezdeni a későbbiekben is az életeddel (lásd: tanulás, karrier építés), külön fog válni utatok, hiába szeretitek egymást.
Ebben a verzióban valóban sok a 10 év. Te még tini vagy, ő pedig érett férfi.. Neki egy független nőre van szüksége, akinek az övéihez hasonló szükségletei vannak: lakás, esküvő, gyerek. Neked ez még nem igazán aktuális..
Én 19 évesen jártam évekig egy nálam 7 évvel idősebb pasival, ami már teljesen OK kapcsolat lenne, de még így is eltérőek voltak a céljaink. Én még élni akartam, ő pedig már megállapodni és családot alapítani. Az útjaink szétváltak..
Egy bizonyos témában esetleg működne, de hosszútávon nem. Ha tényleg nagyon összevalók vagytok, tud még 2 évet várni, amíg nagykorú leszel, és akkor már elhárulnak a törvényi akadályok. Az más kérdés, hogy a szüleid mit szólnak hozzá...
Most még egy gyerek vagy, és ebben a korban 1-2 év is baromi sokat számít, nem hogy 10-15!
Szerintem 16 évesen nem adhatod meg azt, ami egy 26 évesnek kell. Szerintem 16 évesen egy húsz éves srác is "öreg" (illetve függ attól mennyire komoly a srác mennyire a lány) nemhogy egy huszonhat éves....ugyan már...
Mit adhatsz neki, amire neki szüksége lehet? Neked a legnagyobb gondod a suli, tanárok, barátnők, osztálytársak neki meg, esetleg még egyetem, munka családalapítás...és még rengeteg dologról nem beszéltünk, pl. az intimebb dogok...szexualitás...
Aztán Te még kiskorú vagy, a szüleidtől függsz...ha elmentek valahova olyan mintha az apád lenne...ha ki az országból ő felel érted...szórakozóhelyre van ahova be se mehetsz...és még sorolhatnám...csak az említettek a legpitibb dolgok...vannak ennél súlyosabbak is...csak Te még ezt nem látod át...Ha van egy kicsi esze annak a férfinek nem Veled áll össze. Meg ha Neked is van eszed nem egy apapótlékot hanem egy barátot keresel:)
bocs ha szigorú voltam, így gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!