A srác 26 én 16 vagyok. Nagyon vonzódunk egymáshoz sőt. De őt zavarja a korkülönbség, ez az egyetlen akadálya annak hogy velem legyen. Mivel tudnám meggyőzni h működne?
Én voltam együtt ugyanígy egy sráccal és működött. Még a szüzességem is megkapta, és ma is örömmel gondolok vissza rá.
Azt üzenem neki, hogy ha valóban csak ez az egy akadály, akkor vágjatok bele!
Sajnálom, de a srácnak tökéletesen igaza van. Ebben a korban ez nem okés. Te még régen az iskolapadban ülsz, holott ő már felnőtt férfi, akinek korához megfelelő nő kell, már régen dolgozik gondolom, nem az anyjáék tartják el, hamarosan családot akar alapítani, mondjuk 4 év múlva, te akkor még 20 leszel, eszed ágában sem lesz a dolog.
Na meg gondolj bele mit szólnának a szüleid. Teljesen jogosan lennének kiborulva, hogy ráakaszkodik egy felnőtt ember az ő kislányukra.
Ne érts félre nem a 10 év a sok, hanem az a kor a baj, amiben a 10 év korkülönbség szerepel. Ha te 26 lennél ő pedig 36 akkor semmi baj nem lenne, de így ő felnőtt, te pedig gyerek.
Remélem nem volt bántó a hozzászólásom, nem annak szántam.
Nagyon sok a korkülönbség ebben a korban még, amikor Te vagy 16, feltételezem, hogy tanulsz, ő meg dolgozik vagy esetleg szintén tanul, de nem középiskolában, gondolom.
Nekem 16 évesen egy 23 éves udvarolt és bizony kijött a korkülönbség.Ő érettebb volt sokkal nálam, és ezt ki is nyilvánította gyakran, a későbbiekben meg vissza is akart vele élni, azt hitte, hogy kis buta fruska vagyok.Én ezt időben észrevettem és leléptem tőle.Azóta se bántam meg.
Ha már a pasi mondja, hogy őt ZAVARJA ott az elég gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!