Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben mi...

Mit tennétek a helyemben mi legyen a kutyussal?

Figyelt kérdés
Lett egy menhelyi kiskutyánk. Úgy adódott a múlt héten, hogy én és a párom nem voltunk itthon több napig, anyukám több napos továbbképzésen volt, ezért a kutyust nagymamám gondjaira bíztuk, négy napra.Mami nagyon örült neki, mert nagyon szereti az állatokat, és ma délután, mikor elhoztam a kutyát, láttam, hogy sírt, amiért elhozom :( és utána mondta is a telefonba, hogy nagyon rossz hogy nincs ott.Mit csináljak, adjam a kutyát a nagyimnak, és magamnak válasszak másikat? De már mi is úgy megszerettük ezt, igaz nem régen van nálunk...
2010. nov. 22. 18:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Na mesélj! Mi lett???
2010. nov. 25. 17:07
 22/23 A kérdező kommentje:

Helló :)

Nagyon jól sikerült a meglepetés:)Odaértünk ,anyu, én , párom, anyu elől virággal, párom a kutyáva :D Belépünk , nagyi : Panniiiiiiiiiiii??? ( így hívják a kutyát)

Látta az ablakból ahogy szállunk ki a kocsiból:D Nagyon boldog volt a nagyikám. Kis testű, úgyhogy valószínű kinti benti kutya lesz belőle:)Meg mernék esküdni, hogy a kutya vigyorgott mikor visszakerült mamához.

Valaki itt írta, hogy ő nem tudná odaadni a kutyáját senkinek. Három hete van nálunk a kutya, szóval a kötődés még nyilván nem olyan mértékű, mikor évekig velem volt a kutyám. Olyantól én sem tudnék megválni. De ha már ők kiválasztották maguknak egymást, akkor legyen. Nekünk lesz majd másik.

2010. nov. 25. 18:42
 23/23 anonim ***** válasza:
Húúú, de örülök :):):)
2010. nov. 27. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!