Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben mi...

Mit tennétek a helyemben mi legyen a kutyussal?

Figyelt kérdés
Lett egy menhelyi kiskutyánk. Úgy adódott a múlt héten, hogy én és a párom nem voltunk itthon több napig, anyukám több napos továbbképzésen volt, ezért a kutyust nagymamám gondjaira bíztuk, négy napra.Mami nagyon örült neki, mert nagyon szereti az állatokat, és ma délután, mikor elhoztam a kutyát, láttam, hogy sírt, amiért elhozom :( és utána mondta is a telefonba, hogy nagyon rossz hogy nincs ott.Mit csináljak, adjam a kutyát a nagyimnak, és magamnak válasszak másikat? De már mi is úgy megszerettük ezt, igaz nem régen van nálunk...
2010. nov. 22. 18:32
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
A nagyim amúgy Katalin, úgyhogy csütörtökön a kutyus megérkezik a nagyihoz masnival a nyakán:)
2010. nov. 22. 19:07
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Úúú majd meséld el milyen volt :):) Biztos nagyon fog örülni! :):)
2010. nov. 22. 19:12
 13/23 A kérdező kommentje:
Oké , elmesélem :))
2010. nov. 22. 19:15
 14/23 Hangaga válasza:
100%
dearanyos :)
2010. nov. 22. 19:16
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is adjátok oda a nagyidnak a kutyust,és ha még akartok hozzatok ki egy másikat a menhelyről:)
2010. nov. 22. 19:55
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Jaj olyan jó hogy két árva kutyus is otthonra talál:)
2010. nov. 22. 19:56
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is támogatom, hogy nekiadd, de két dolgot gondolj át:

1. Ha az új kutyiddal is úgy adódik alkalom adtán, hogy nem értek rá és az anyukád sem, és megint a nagyidra kell biznod, akkor immáron két kutyával boldogulni fog-e a nagyid? Egyáltalán, bevállal-e majd két kutyát?

2. Ha ne adj isten, bármi történik a nagyiddal, Te gondoskodni fogsz mindkét kutyáról?

Ha bármelyikre nemmel válaszolnál, akkor ne vegyél magadhoz még egy kutyust!

2010. nov. 22. 19:57
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem nem lenne szívem megválni a kutyámtól, inkább elvinném a nagyit a menhelyre, hogy válasszon kutyust magának.
2010. nov. 22. 21:08
 19/23 anonim ***** válasza:

Én nem tudnám odaadni a kutyusom senkinek. Nekem ő a legjobb barátom, társam és ő srgített át egy nagyon nehéz időszakon. Tehát az én kutyámat semmi esetre nem adnám oda.

De minden más kutyát és a nagyimat is nagyon szeretem (ezt olvasva, gondolom te is), ezért csütörtökön beültetném a nagyit a kocsiba elvinném a menhelyre és választanék vele egy nagyon aranyos, hozza illő kiskutyát. Nagyon jó ajándék lenne névnapjára.

2010. nov. 22. 21:45
 20/23 anonim ***** válasza:

1-2 menhely igencsak zokon venné, hogy a tölük kihozott kutyát elajándékozod. A mi menhelyünkön nem szabad továbbadni a tölünk kihozott kutyát, csak max. visszahozni ha valami gond van vele.

Én nem adnám oda, hanem kivinném a menhelyre a nagyit, válasszon magának másikat és ugy hogy olyan kutyus legyen akinek az igényeit ő is ki tudja elégiteni: gondolom a nagyi nem tud napi 2 órát sétálni már vele .. valami idősebb, nem tul aktív "kanapékutya" jobb lenne neki mint egy kölyök. Egy tacsikeverék vagy valami hasonló.

Picit azért a kutya igényeit is számold bele abba amit tervezel ... és persze mielött bármit teszel beszéld meg a nagyival ... élő állatot (ami felelősség, pénz, idő, stb.) soha nem adunk az ajándékozott tudta nélkül.

Mellesleg javaslom a tacskómentést, jópofa idős tacsik is vannak náluk, azok tényleg nagyikutyuk :D

[link]

Sok sikert :)

2010. nov. 23. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!