Miért szidják egymást a válaszolók ebben a kategóriában?
Sok kérdésnél más sem megy mint a kérdező vagy a másik válaszoló mocskolása, de 3 oldalon nincs a kérdésre hasznos válasz.
Miért nem tudnak az emberek normálisan válaszolni egy feltett kérdésre? Miért kell bírát játszani?
Én azt szeretem még a legjobban, mikor valaki leírja hogy például mennyire rossz neki hogy az anyja mindig kiabál vele. Erre az egyik válaszoló elkezd azzal versenyezni, hogy neki mennyiszer volt rosszabb sorsa, mint a kérdezőnek. Vagy a tipikus, "gondolkodj már el rajta hogy milyen lehet annak, akit vertek a szülei. Ahhoz képest te luxusban élsz" Én erre csak annyit tudok mondani. Mindenkinek az a legrosszabb, ami vele megtörténik.
a zsidóknak a Hitler által vezetett Németország illetve a nácik.
az oroszoknak pedig a Sztálin által vezetett Oroszország (:
Ilyen a jó magyar; párját ritkítja:) Hálistennek a következő generáció már nem fogja őket látni, mea culpa.
Egy biztos:én maradok külföldön! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!