Miért szidják egymást a válaszolók ebben a kategóriában?
Sok kérdésnél más sem megy mint a kérdező vagy a másik válaszoló mocskolása, de 3 oldalon nincs a kérdésre hasznos válasz.
Miért nem tudnak az emberek normálisan válaszolni egy feltett kérdésre? Miért kell bírát játszani?
Vékony a mezsgye a véleménnyilvánítás és az ítélkezés között. Na meg az érzékenységi küszöbünk is eltérő.
Én sokszor teljesen jószándékkal csak véleményt nyilvánítok, amiben megfogalmazom a jótanácsomat is. De más ezt úgy veszi, mintha ítélkeznék és alapból visszautasít.
Sokszor már nincs kedvem válaszolni a kérdésekre annyira ki tudják forgatni a szavaimat... :(
Én meg külföldön élek...és itt rengeteg a rosszindulatú...hol lenéznek hol átnéznek rajtam.
Én Angliába hugom Németbe és hidd el van itt is ott sok sok rossz indulatú "KÜLFÖLDI"...és csinálnak azok sokkal nagyobb ocsmányságokat is mint a MAGYAROK!
De ez már más téma!Huzamosabb ideig lakj mindenhol Ahol eddig jártál..kezd el rendesen beszélni a nyelvüket és próbálkozz barátkozni velük...majd meglátod mennyire jó indulatúak!
Minden ember más nem csak a Magya hanem az orosz is a német is az angol is az ukrán is a román is ...de az hogy a Magyarok a legrosszabbak ezt kikérem magamnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!