Jogosan kaptam büntetést?
Nem szeretem ha borzolják a hajam.. De tesóm ma borzolta,mielőtt épp mentem volna a barátnőmmel valahova indulás előtt 5 perce.. :@
És meg akartam csapni de véletlenül a szemébe nyúltam.. Tesómtól is kaptam egy pofont meg anyutól 2 hét büntetést..
Hát, szerintem itt az a gáz, hogy eleve megengeded neki a kócolást.Nem is tudom, ez annyira gyerekes.
Hány évesek vagytok?
N E M jogos! SŐT...igazságtalan!
esetetekben a tesódat is meg kell ugyanígy büntetni. (ha Ő sem mehet(-ne) 2 hétig sehova, mindjárt jobban meggondolná a kötekedést!
...miért, mi okból kötött beléd, ha tudja hogy algériás vagy a hajadra?
talán írígységből, (vagy féltékenységből) hogy érte nem ment a barátja (barátnője) és ezen sérelme miatt, akart bosszút állni rajtad! legközelebb R Ú G J! vagy baseball ütőt használj!
(akkor biztosan nem sérül a szeme)
Anyukád eléggé diszkriminatívan viselkedett a te hátrányodra.
Gondolom, Te vagy a nővérke és húgod/ öcséd csintalankodott.
Ugyanez volt a mi családunkban is mindig, húgom belém kötött, én lezavartam neki egyet, ő bepanaszolt, utána én kaptam, de azt nem tette zsebre amit aztán utólag kapott tőlem.Későbbiekben meggondolta, hogy kötekedjen-e még illetőleg árulkodjon-e, ha ráadásul ő volt előzőleg köcsög.
:)
Szerintem ez a bünti túl sok. A tesódnak is kellett volna adni. Mutasd meg a válaszokat az anyukádnak, hogy sokan melletted állnak!
És te nem védekeztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!