Nem érzem, hogy a férjem örülne a babának, jogosan érzem így?
Az én férjem is így "viselkedett", de mivel ő már előtte sem volt az az érzelgős típus, sem lelkizős, nekem fel sem tűnt :) A férfiak nem igazán tudják ezt átélni, csak talán mikor már a kezükben van a baba. Emlékszem, a férjemnek szóltam hogy gyere gyorsan, rúg!!! A hasamra tette a kezét, megsimogatta, és már ment is a dolgára.. én meg még hossszú percekig úgy ültem ott, mint aki ufot látott :)) Nekik ez olyan, nem is tudom... Szóval ne aggódj, ha meglesz, akkor jön majd a nagy szerelem apa és lánya között :)
És ne feledd, te, most hormonálisan is kicsit más vagy, érékenyebb, stb. Ha szeretetitek egymást a férjeddel, és amúgy nincs semmi gondotok egymással, akkor ezen most nem aggódnék egy cseppet sem :)
3. vagyok. Én úgy érzem, így a második kommented alapján, hogy a férjed inkább fél.. hogy most mi lesz, hogy lesz. Nagy dolog ám egy gyerek, életre szóló döntés :) Lehet, hogy ideges, hogy el tud-e majd tartani titeket, ha te esetleg csak GYES-t kapsz (akár most, akár a Tgyás, GYED után, nem tudom mi fog járni neked), meg fogtok e élni, meglesz-e mindenetek.
Néha azért próbálj vele beszélgetést kezdeményezni a félelmeiről, de ne akkor, amikor csapkod, vagy rossz kedve van. Alapjaiban nem látom olyan nagy problémának amiket leírsz.. Akkor gondolnám annak, ha a baba megszületése után (is) bunkó lenne, érzéketlen, befelé forduló.
Szerintem egyrészt szorong, hogy mi lesz, másrészt egy kismamával való beszélgetés elég necces, mert előbb utóbb tuti eljut a mekkora a baba, jajj de fáradékony vagyok, most hova kell menni vizsgálatra című témákhoz, ami persze nem baj, tök természetes, de egy pasinak egy idő után teljesen érdektelen.
26L és van gyerekem
Ne várd el, hogy a férfi ugyanolyan érzelmi súllyal várja a babát, ők nem így működnek. Ilyen csak a szirupos am. filmekben van, hogy a kispapa könnyes szemmel gügyörészik az anyuka hasának... A valóság az, hogy a férfiak teljesen másként élik meg a gyerek születését és emellé az is társul, hogy akármilyen hihetetlen, a gyermekszületés is egy komoly életkrízis sé ezt is fel kell dolgozni.
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!