15 éves vagyok de nem engednek el sehova sem többi haveromat meg igen még kisebbek is mint én. Vki írjon aki tud tippeket adni, hogy hogyan engednének el? Köszi
Jajj te gyerek:) Én is így gondolkoztam ennyi idős koromban és nagyon utáltam, hogy sehova nem engedtek el..holott láttam, hogy a korombeliek az akkor épp aktuális discoba jártak és minden hétfőn a hétvégi buliról áradoztak..
De! ahogy felnősz rá fogsz jönni, hogy nem irígységből nem engednek el a szüleid, nem féltik tőled azt hogy jól érezd magad, egyszerüen csak olyan undorító és borzalmas dolgokat lehet hallani a médiában hogy az valami hihetetlen. Épp valamelyik nap mondtam anyunak mikor néztük a híradót hogy meg tudom érteni annak idején miért nem engedtek el szívesen bárhova...kiszámíthatatlan a világ, nem tudhatod mikor akarnak épp neadjisten megkéselni vagy megverni.
Felnőtt fejjel én is azt mondom, nem fogom engedni hogy a gyerekem 15 évesen oda menjen ahova csak akar és akkor amikor akar..ugyanis szeretném ha megélné az esküvőjét, a gyerekét, azt hogy felnevelheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!