Hogy bezséljem le erről az ostobaságról a haveromat? Lent
Tudni kell a barátomról,hogy egy nagyon helyes férfi.Mindig voltak barátnői jobbnál jobbak,de egyikben sem találta meg az igazit!Most meg milyen nőbe habarodott bele?Akinek van férje és két gyereke.Az eszem megáll teljesen!Szerelmes-elmondása szerint még ilyen szerelmes nem volt.Azt akarja,hogy a nő váljon el,és költözzön hozzá a két gyerekkel.Én folyamatosan mondom,hogy ne rondítson bele más életébe,hagyja békén őket,de nem hallgat rám.Igazából,szerintem ez a nő csak hülyíti,és esze ágában nincs otthagyni a férjét.Hogyan beszélhetném le erről az őrültségről?Vagy hagyjam,hagy tanuljon a saját kárán?
35F
Mivel magadról azt írtad 35 éves vagy, gondolom a barátod is hasonló korú. Ennyi idősen már el tudja dönteni, hogy mit akar.
Én azt tanácsolom, ne avatkozz bele, mert ha a nő hülyíti, végleg ellened fog fordulni.
Lehet, hogy pár hónap múlva ott fog sírni az ajtódban, hogy mit tett vele, és egy baráti jó szóra lesz szüksége!
Ha a nő férje majd begyűri az orrukat, észhez tér.
Ha mondod neki, hogy ne tegye, akkor irigy vagy, mert boldog, ha nem mondod, miért nem szóltál. Keress neki hasonló független csajt, hátha kihabarodik.
Amúgy mint férjezett, két gyerekes anyának, személy szerint úgy udvarolhatna, ahogy akar, szépen elküldeném melegedni. Majd kiheverné.
A nő sem százas. Ha meg el is válik, össze is költöznek két gyerekkel, meddig fog működni?
Ti férfiak, á(csak legyintek) na meg mi nők(pláne)
Valószínűleg nem fogod tudni lebeszélni. Mondd el a véleményed neki, de semmiképp ne úgy, hogy szidod előtte a nőt, mert az teljes ellenállást fog belőle kiváltani. Felnőtt emberek, úgyhogy csak tanácsadás szintjén avatkozhatsz az életükbe, vagyis a barátod életébe, amit sajnos nyilván nem fog megfogadni, amíg szerelmes.
Pedig igazad van. Jó lenne, ha a józan eszére tudnál hatni, de nem sok reményt fűzök hozzá. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!