Ez természetes lenne vagy nem? Szóval sógornőmről van szó aki nem segít semmit, még egy tányért sem visz arrébb, kaját is a bátyámmal szedett.
Figyelt kérdés
Családba nem nézik jó szemmel hogy csak ül és zabál és még egy poharat sem vissza arrébb. Nos ti hogy vagytok ezzel szoktatok segíteni? Köszi a válaszokat.2010. nov. 20. 17:08
1/6 anonim válasza:
hát ez mindig és mindig így van?
ha igen szerintem nem normális, vagy egyszerűen a bátyád szereti agyon kényeztetni a párját, ha így nekik jó nem zavarjon téged, ha sok lenne a bátyádnak előbb-utóbb kibukik, és akkor nem ti lesztek a hibások amiért beleszóltok abba hogy ki kinek szed kaját és ki pakol el! hagyd őket szerintem
2/6 anonim válasza:
Azért nagyban függ a körülményektől. Ha pl együtt laknak, nem tudhatjátok, h sose segít semmiben, ha csak ugy egy-egy nap vagy délután nálatok van, lehet, h nem mer magának szedni, poharat elővenni. Mert azért vendégségben nem nagyon van, h csak úgy nekiáll elővenni egy poharat vagy valamit. Esetleg fél, ha nekiáll rendezkedni, pakolászni, azt anyukád rossz néven venné tőle. Viszont ha nálatok is lakik, akkor érthető a felháborodás. Akkor viszont meg kell vele beszélni, h igen is, ő is csináljon házimunkát.
3/6 anonim válasza:
De hol viselkedik így? Vendégségben nálatok, vagy minden nap otthon? A kapcsolat elején, ha még nem élnek együtt, akkor szerintem az egyik fél is kiszolgálja az egyiket az otthonában, és a másik is fordítva. De ha már komolyan együtt vannak, ismeri a családodat, házasok a testvéreddel, akkor valóban lusta, tohonya nőnek tűnik, aki mellett a fivéred valószínűleg főzni, mosni, takarítani fog. Ami nem baj, hacsak nem MINDENT ő maga csinál - szerintem maga a munkamegosztás egyáltalán nem visszatetsző - a feleség pedig kiszolgáltatja magát. Amúgy szerintem nem normális dolog, én ha vendégségbe megyek, akkor is figyelem, nem tudok-e valamit csinálni/segíteni.
4/6 anonim válasza:
Nálunk is van ilyen kiscsaj. Öcsi nője, egyetemre "jár" (nem jár be egyáltalán, többször visszabukott már!), otthon van egész nap, semmit sem csinál csak netezik. S mivel nálunk lakik, a mi kajánkat is eszi teljesen ingyen. Én munkanélküli vagyok, anyu is az és apu dolgozik, meg az öcsi. Beszélni kéne vele, hogy csináljon több házimunkát, vagy valamit, viszont olyankor mindig megszeppen.
5/6 anonim válasza:
Ja és ami pénze van azt mind ruhákra, cipőkre vagy ékszerre költi..
6/6 anonim válasza:
Attól függ hogy hol.
Például anyósoméknál én sem csinálok semmit, a férjem szolgál ki.
Itthon meg ha az én szüleimnél vagyunk akkor én csinálom a dolgokat.
De anyósom rá is szokott szólni a páromra, hogy hozzon nekem enni meg ilyenek:)
Anyóséknál én sem szoktam segíteni sem. Egyszer kétszer rákérdeztem, nem hagyták. Egyébként is otthon van 2 sógornőm, én meg vendégségben vagyok ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!