Adott egy nagyon tehetős férfi, aki állítása szerint szeret, te viszont szereted. El akar venni, de te tudod róla, hogy kicsapongó tipus. Kicsapongó, de nem az a fajta, aki kiteszi a párja szűrét, csak félrejár néha. Nem megy bele más kapcsolatba, de alkalmi testiségbe igen. Benyelnéd ezt egy életre, cserébe a nagyon-nagyon sok pénzért, hogy egész életedben ne kelnej dolgoznod, szűkölködnöd, úgy, hogy előtte maga a pokol volt az életed a pénztelenség miatt?
Először is: Nem mindegyik férfi ilyen, amelyik szereti a párját nem csinálja ezt! Szóval a helyedben nem lennék biztos ebben a kijelentésésben.
Nem lehet olyan jó érzés eltartottnak lenni, mert ezzel alárendeled magad a párod akaratának egész életben függni fogsz tőle és a döntéseitől. Ne felejtsd el, hogy idővel megöregszetek, ő a pénze miatt akkor is fog magának taláni fiatalabb csajt, mert sokaknak vonzó dolog a pénz, ahogy te is írtad. Ha folytatod csak megalázod magad, mert az ilyen nőt mindenki megveti...
Inkább keress rá megoldást: pl. tanulj, dolgozz és keress magadnak egy normális férfit...Sokkal jobban éreznéd magad a bőrödben, de így szomorú lesz a jövőd...
2010. nov. 20. 12:44
12/20 anonim válasza:
Nem. Elvárom, hogy ne járjon félre, ha tényleg azt mondja, hogy szeret. A pénz meg nem számít nekem...
2010. nov. 20. 13:17
13/20 anonim válasza:
Gondolj arra, ha majd a "Potya-Numerák" összevihognak a hátad mögött...
2010. nov. 20. 13:55
14/20 anonim válasza:
Mi a fontosabb? A pénz vagy a lelkiség? Lehet választani. Én például nem mennék bele ilyen házasságba. És mi van ha csődbe megy majd? Akkor fogod elkezdeni a számolást, hogy hány szerető, félrelépés stb? Addig nem is zavar?
2010. nov. 20. 14:10
15/20 anonim válasza:
Ha egyik részről sem lenne szerelem, még megérteném. De a szerelmedtől ezt a megalázást a világ minden pénze sem érné meg.
2010. nov. 20. 19:27
16/20 anonim válasza:
Nem.
2010. nov. 20. 21:44
17/20 anonim válasza:
az a vicces,hogy sok nő benyeli ezt csak nem tudja az elején,:DDD
itt háborognak,de ugyanigy járhatnak
2010. nov. 20. 23:39
18/20 anonim válasza:
Ha szeretem, és ő is szeret, nem érdekel, hogy félremegy. Van, aki ilyen, nőben is és férfiban is. Ha ő nem hűséges, én sem ígérem, hogy az maradok. A lényeg, hogy egymásnak mi legyünk a legfontosabbak. És néhány alkalmi csajon-pasin még jót is nevethetnénk :D
Nem tudom, miért kell ebbe a pénzt belekeverni. Kevés olyan embert láttam, akinek a pénztelenség miatt volt pokol az élete. Lehet dolgozni, fizetésből megélni. Hacsak nem betegség akadályoz ebben.
2010. nov. 21. 13:54
19/20 anonim válasza:
nem, mert monogám típus vagyok - nevezhetjük birtoklónak is. nem tudnám feldogozni a megcsalást, ezért számomra minden más körülmény mellékes ebben a történetben.
2012. febr. 21. 01:58
20/20 anonim válasza:
Vagy rendben van, legyen érdekházasság, de nekem egy puszit sem adhat. Nemi betegséget nem fog hazahozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!