Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan keressem meg a Don-kany...

Hogyan keressem meg a Don-kanyarnál elesett hozzátartozóimat?

Figyelt kérdés

Valami oldal , vagy Vojennije Memoriali mennyiért végzi ezt ?

Lécci csak normális válaszokat !

2010. nov. 20. 00:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Vengrija magyarországot jelent.
2010. nov. 20. 07:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Kíváncsi voltam és elvileg megtaláltam a dédnagyapámat, de ha rákattintottam a névre csak egy hibaüzenet jött ki :(

HTTP Status 500 -

type Exception report

description The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request.

exception

java.lang.StringIndexOutOfBoundsException: String index out of range: -1

java.lang.String.substring(String.java:1938)

com.liferay.portal.servlet.filters.virtualhost.VirtualHostFilter.doFilter(VirtualHostFilter.java:175)

com.liferay.portal.kernel.servlet.BaseFilter.processFilter(BaseFilter.java:154)

com.liferay.portal.servlet.filters.threadlocalcache.ThreadLocalCacheFilter.processFilter(ThreadLocalCacheFilter.java:55)

com.liferay.portal.kernel.servlet.BaseFilter.doFilter(BaseFilter.java:91)

com.liferay.portal.kernel.servlet.BaseFilter.processFilter(BaseFilter.java:154)

com.liferay.portal.kernel.servlet.BaseFilter.doFilter(BaseFilter.java:94)

org.tuckey.web.filters.urlrewrite.UrlRewriteFilter.doFilter(UrlRewriteFilter.java:738)

note The full stack trace of the root cause is available in the Apache Tomcat/6.0.18 logs.

2010. nov. 20. 12:01
 13/15 A kérdező kommentje:
Nekem is hibaüzenet . Am Székesfehérvár :) És a II.Székesfehérvári hadosztályba szolgált .
2010. nov. 20. 12:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Vedd fel a kapcsolatot a Terror Háza-val,ők talán tudnak Neked segíteni.Egyik ismerősömnek is ők segítettek megtalálni azt,hogy a hozzátartozója hol és mikor is esett el pontosan.
2010. nov. 20. 16:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem is harcolt ott a nagyapám. Ő túlélte, de utána sokáig fogolytáborban volt. Kár hogy nem ismertem.
2010. nov. 20. 19:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!