Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 23 éves vagyok! 1 éve 3...

23 éves vagyok! 1 éve 3 hónapja vagyok együtt a barátommal. Ugy érzem le vagyok maradva. Babázni kellene már? Bov. Lent

Figyelt kérdés
Sok velem egykoru ismerosomek már van gyereke.Én nem érzem ugy hogy szülnom kellene sot....Én vagyok lemaradva vagy mindenki rohan babás dologban!Meg se fordul a fejemben h jo lenne egy gyerek.Én vagyok rosszul osszerakva??30 évesen talán,nem tudni.
2010. nov. 19. 21:34
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

24 vagyok és eszem ágában sincs még gyereket vállalni! Sőt, úgy érzem, még csak most kezdek igazán élni, nemsokára megszerzem a diplomámat, igazából még csak most válok FELNŐTTÉ. Nekem gyerek? Pfff..:D

Úgy tervezem, hogy 30 évesen szülök először, tökéletes lezárásaként az életem egy szakaszának.

2010. nov. 22. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!