Hogy telik egy napod? Meg vagy elégedve vele? Jól érzed magad?
Hát lehetne kicsit jobb is, de nem panaszkodok.
Vártam volna hogy láthassam ŐT .. de nem..
fáradt vagyok, mert sokat tanultam.
Viszont rossz nem történt ma:)
Nagyon jól telnek a napjaim, teljesen jól érzem magam.
Nem diktál nekem senki, a magam életét élem, és nagyon jól kontrollálom magam és a környezetemet.
Hasonló jókat Nektek is!
:)Jó a kérdés!
Van 3 lányom, a legkisebb 1,5 éves a legnagyobb 5,5. Közte meg egy 3,5 éves. :)
Minden napom merőadta meglepetés. Igyekszem vmi rendszert beiktatni, de általában nem működik. Így minden napom másképp telik. Vannak jobb és rosszabb napok. De maximálisan elégedett vagyok az életemmel, mert a megelégedettség nemcsak a külső tényezőktől függ. Ezek mind másodlagos dolgok.
A mai napom nagyon jól telt, egész nap ágyban a párommal, huncutkodás, filmezés, még ágyban kajáltunk is.:D Bár lenne minden nap ilyen.:D
22L
Hétköznap 04:30-kor kelek. Megmosakszom, felöltözöm, bepakolom a cuccaimat. Kb. fél hatig rendezgetem a szobám, közben zenét hallgatok, énekelek, átnézem a házikat, aztán általában iszom egy kávét. Ha van kedvem, eszem. Hatkor elindulok itthonról, 06:25-kor felszállok a buszomra. 6:45-re érek a sulihoz - óvatosan belopakodom, hogy ne ébresszem fel a portást :) Bemegyek a mosdóba, töltök magamnak vizet. Célba veszem a termünket, közben türelmesen meghallgatom a karbantartók és a takarítók panaszait, végül leülök a helyemre. Mivel egy órával korábban érkezem, mint kellene, van még időm aludni, vagy tanulni. Fél óra múlva fokozatosan kezdenek megjelenni az osztálytársak, velük is váltok néhány szót, aztán az első órától az utolsóig szinte meg se mukkanok. A 8. óra után találkozom a barátaimmal, együtt megyünk haza. Elmeséljük egymásnak, milyen borzalmasan hosszú és fárasztó volt ez a nap is, majd nagy nehezen lekecmergünk a buszról, és hazavánszorgunk. Így 5 körül szoktam hazaérni. A szüleim már rég otthon ülnek, beköszönök, elmondom, mi volt bent, aztán eszem, vagy indulok tanulni. Mire megírom a házim, minden másra tudok koncentrálni, csak a szóbeli részre nem, ezért az megint másnap reggelre marad. Elmegyek fürdeni, rajzolok, olvasok, írok, esetleg rejtvényt fejtek, aztán elköszönök mindenkitől és bedőlök az ágyamba, kb. tízkor. Éjjel forgolódom, sokszor felébredek és rosszakat álmodom, néha 3-kor kipattannak a szemeim, és ekkor már képtelen vagyok visszaaludni, tehát 06:00-kor zombi-üzemmódban vágok neki a következő napnak.
Jelenleg szörnyű hangulatban vagyok, mert mostanság semmi nem akar sikerülni, és állandóan ezen kattog az agyam.
16/l
Htfő-kedd-szerda felkelek 7-8-kor, 8-9-re már az egyetemen vagyok. Délután 4-ig bent ülök, és okosodok, vagy ha épp az óra nem okosít, akkor tanulok mást. Csütörtök csak 11-től 5-ig, péntek meg déltől 7-ig vagyok bent (nagyon vidám:P). Általában 5-6 fele érek haza, ekkor összedobok valami kaját, eszem, megnézem a mailjeim, nekiesek a házinak és a tanulnivalónak, készülök a zhkra. 10 fele befejezem, lezuhanyzom stb., nézek egy filmet, vagy egy-két részt egy sorozatból. Éjfél-2 között alszom el általában. Péntek hazajövök, mert vidéki vagyok. Este fél 9-re már itthon is vagyok, ilyenkor nem tanulok, csak kipunnyadom a heti fáradtságot, este filmezek.
Hétvégén 11 körül kelek, segítek anyukámnak megcsinálni a kaját/kajámat/megcsinálom én (vega vagyok, így rám külön kell főzni), délben eszünk, aztán 1-2-ig pihi vagy kreatívkodás van tervben nálam, estig tanulok, változó, hogy meddig, van, hogy 6-kor végzek, de van olyan is, hogy hajnali 1kor...film, alvás. Vasárnap ha még van tanulnivaló, tanulok, de néha rokonokhoz megyünk, vagy a hobbijaimnak hódolok (rajz, varrás, festés, gyöngyfűzés). Este 7-es busszal indulok vissza a fővárosba, 10-re már az albérletben vagyok bőven. Eszem, filmezek, alszom, és kezdődik előröl a hét:P
Tavaly könnyebb volt igazából, de nincs panaszom. Vizsgaidőszakban jut elég időm a családomra és a kedvteléseimre, ilyenkor meg amúgy is szeretek tanulni. Jól érzem magam, de néha kicsit túl fáradt vagyok :) 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!