17 éves fiunak mit venétek ajándékba karácsonyra?
Te vagy felháborodva? Honnan kéne kitalálni, hogy minek örülne, mikor csak annyit tudunk róla, hogy 17 éves és fiú?
Azt sem tudjuk mióta vagytok együtt?
Ha régebb óta és szeretitek egymást nyomtass neki fényképes párnát. Lepd meg egy dedikált lemezzel, a kedvencétől.
Vagy inkább nézz körül itt.
Ruhát semmiképp ne vegyél neki !!!
Ha nem tetszik neki és majd nem hordja,nem fog túl jól esni.
Parfüm,valami vicces alsógatya szerintem mehet :)
A kérdező leír annyit, hogy 17 éves férfiállatnak mit vegyen :)
És kiakad a műpuncin :D
Tudod, kedves kérdező, ez az oldal anonim. Anonim = névtelen. Ha neked sikerül névtelenül hülye kérdéseket feltenni arról, hogy mit vegyél te, mint barátnő a 17 éves kanodnak, akkor ne lepődj meg, ha X válaszolóból 1-nek sikerül névtelenül idiótaságot válaszolni. Holott neked kéne ezt a legjobban tudni, nem pár vadidegennek, de ezt már fentebb korrektül megtárgyalták.
Most le leszek "pontozva"? De rossz :))
Öcsém 17 éves, egy minőségibb krovakészletet kap. Páromnak 1 terrás WD-s külső winchestert veszek.
Páromnak vettem már karórát, fényképezőgépet, ezüst karláncot, autóba hangfalszettet, dedikált koncertdvdt a kedvenc csapatától, parfümöt, pendrive-ot, csináltattam fényképes párnát és bögrét is . . . Más hirtelen nem jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!