Hogyan tudnám legyőzni a féltékenységemet? :S (folyt. Lennt)
na szóval 2,5 éve van barátom megvagyunk,szerelmesek vagyunk stb. nemrég elkezdett egyre jóban lenni az egyik csaj oszt.társával,ő mondta h ez csak barátság és nincs okom féltékenykedni,meg h engem szeret, és h régebben is voltak lány barátai.mondta h ne legyek féltékeny,mert ez őt kikészíti. 1,5 év múlva megyek fel hozzá Pestre, koleszban leszek,sokkal többet fogunk találkozni, és akkor mi lesz,ha addig még mindig meg lesz neki a csajbarátja?! majd azt mondja h nem ér rá,mert vele megy el vhova.. :S megőrülök,ha már a csaj is eszembe jut,minden nap látja ,mellette ül ,vele van, nekem meg csak a hétvégék jutnak... 1 hónapban 3 hétvége...
elvileg semmi okom aggódni,meg bízok benne,vagyis szeretnék,mert szeretem nagyon, és ő is , csak a csajnak ír egyfolytában facebookon,linkel neki képeket,likeolja mindenét, az egyik rajzán megjelölte a csajt,amit a csaj kirak ahhoz hozzászól vmit, amikor 1szer a csaj írt neki smst h nézzen meg vmit, (már kivolt kapcsolva a gépe,áramtalanítva stb) és egyből ugrott h megnézze..
kb görcsbe rándul a gyomrom amikor ezekre gondolok,meg sírhatnékom van,de nem tilthatom meg neki h ne beszéljen vele stb.
ja és még vmi,szalagavatón is vele fog táncolni... pff..
Hat en teljesen megertelek teged, kedves kerdezo.
En ilyesmit nem turnek el. Belehulyulnek egeszen.
ne aggódj, én is kiakadnék.
próbáljatok kompromisszumra jutni. mondd el neki (nem hisztizve, nem összevissza,hanem ülj le mellé, fogd meg a kezét, nézz vele szembe és komolyan) hogy téged hogyan érint ez a dolog. hangsúlyozd ki hogy megbízol benne és hogy vegye figyelembe, hogy tudod nincs okod féltékenykedni, de ezt érzed és vegye komolyan hogy ez bánt téged.
hát menjen a fenébe a csaj is, hogy mi a fenének zavarja, ha tudja h veled van? mit írogat neki sms-t még olyankor is?
nem hiába érzed amit érzel. a nők megérzik az ilyesmit!!! higgy magadnak!!!!
de ez egy párhetes barátság.szal eddig nem voltak ennyire jóban meg minden. és a csaj hajtott rá annó, még mielőtt összejöttünk,aztán amikor összejöttünk lekopott,de most meg olyan mintha a barátom menne utána,vagyis hát kölcsönös és beszéltem oszt.társaival és ők is mondták h együtt mennek le kávézni,meg együtt mennek mindenhova stb. azt azért hozzáteszem h kb 35 fős osztályban van 3 csaj, és ő legszebb kinézetre,meg hát kicsit fiús is,ezért mindig a fiúkkal,leginkább a barátommal lóg szünetekben ,suliban. szerencsére eddig nem mentek sehova suli után, de már tervezték,csak a csajnak közbejött valami...
megbeszéltük,mondtam neki,hogy ez zav
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!