Miért kapcsolatfüggő olyan sok nő?
azóta lett valakid? :)
egyébként érdekes, velem az volt, hogy kb 15 éves korom óta mindig jártam valakivel, de a nyár óta egyedül vagyok, egyszerűen besokalltam. elég alázatos személyiség vagyok, nekem is szükségem volt rá, hogy valaki tutujgasson, meg megsimizze a fejem, ha szépen megcsináltam valamit, vagy sajnáljon bőszen ha beteg vagyok. az első pár hét kín szenvedés volt egyedül, komolyan mondom, az őrület határán voltam, de azóta napról napra jobban élvezem. nem szoktam direkt ismerkedni, ha a kisboltban az eladó fiú flörtölni kezd, akkor reagálok, de nem vadászok direkt. jó érzés, hogy ezt megtehetem, nincs miatta lelkiismeret furdalás vagy következmények. nem kell elszámolnom az időmmel, és nem kell még ezer dolgot, aki szeret/megszeretett egyedül lenni, az úgy is érti.
szóval azt akartam az egészből kihozni, hogy nekem ez nagyon jót tett, jóban lettem magammal, megszerettem egyedül lenni, magabiztosabb vagyok, és nem érzem ezt önzőségnek. utólag visszagondolva, ez lenne a dolgok menete, hogy aki dűlőre jutott önmagával, képes egyedül érzelmileg és mindenhogy megállni, az megérett egy kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!