Mi volt a legviccesebb dolog, ami megtörtént a családoddal, vagy családtagoddal?
A barátnőmmel és az anyukájával a Tescoban voltunk. Tudni kell a barátnőmről, hogy nem lát, ezért a fehér bot mindig nála van. Amikor már a pénztárnál álltunk és a pénztáros csaj beütötte az összes árut, ránézett a barátnőm botjára és idióta, bamba képpel megkérdezte: "...na és az???" (közben mutatott a botra:D" A barátnőm anyukája kétszer akkora fejjel:D megjegyezte: "Úgy látom, magának is szüksége van egy ilyen botra..." Hááát... meghaltam a röhögéstől:D
A barátnőmmel történt, hogy a mamájánál voltunk és amikor indulni készültünk volna haza, kereste a botját. A mamájának is rossz volt a szeme és véletlenül a felmosónyelet adta a kezébe XD Fehér volt az is:D
Az én mamámmal történt, hogy anyukám kísérte pszichológushoz, de taxival mentek, mert a mama nem tudott járni, ezért is alakult úgy, hogy nem igazán mozdult ki, nem volt lehetősége felmérni a környezete változásait. Ahogy utaztak a taxival, elhaladt mellettük egy Gyors 173-as busz, a mama ránézett és álmélkodva megkérdezte, hogy: "Jéééé.... már Gyros busz is van???" Anyukám elkezdett szakadni a röhögéstől és közölte, hogy nem az van ráírva, hogy Gyros, hanem GYORS!!!
Anyukám Húsvéti vásárlókörútra indult, amikor is a nagy nézelődés közepette döbbenten akadt meg a szeme, egy üzlet, akciós tábláján, ahol a következő feliratot olvasta: "Halálos tojás" Hosszú másodpercekig kattogott az agya, hogy mi a frász lehet az a "halálos tojás". Mikor jobban megnézte, akkor látta, hogy HÁLÓS tojás van odaírva.... Hazáig röhögött magán:D Mi meg otthon... Tudni kell Róla, hogy Ő rendszeresen olvas félre:D
4 év körül lehettem és volt egy legjobb barátnőm, aki szintén 4 éves volt, pösze volt:D Mindig, mikor macskát látott, mondta, hogy "szisza" XD Nálunk játszottunk és ismét elhangzott Tőle ez. Éppen ott volt az apukám egyik (nem százas:D) régi iskolatársa és nagyon komolyan oktatni kezdte a barátnőmet, miközben Ő sem tudott rendesen beszélni, Ő is pösze volt XD Ahogy a barátnőm ismét mondta, hogy "szisza", ez a nagyokos megszólalt: "Ha nem tudod kimondani, hogy "szisza" (és komolyan így mondta Ő is:D), akkor mondjad, hogy "maszka"! Anyukám, apukám és a többi barátaik fetrengtek a röhögéstől:D
Utolsó ez nagyon jó:D fetrengtem a röhögéstől:D
a próbababás sztoris:D
Már nagyon rég röhögtem ilyen jókat!! Fõleg a Vivi-sztorik voltak a legjobbak!
Velem is azt történt, hogy félreolvastam egy táblát: ott néztem, hogy milyen lehet az a "bomba árad" csak utána jöttem rá, hogy árak. :D
Tesómmal épp beszélgettünk, amikor mondtam volna valamit, és õ kettõt tüsszentett egymas után, és a mondatom mindkétszer ugyanott kellett abbahagynom :D :'D
Én könnyeztem a röhögéstõl õ meg csak nézett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!