Mikortól számít normálisnak az összeköltözés?
Szerintetek van e egyáltalán olyan, hogy normális...? Akár szükség van arra, hogy várjunk egy évet, vagy csak néhány hónap... felesleges időhúzás vagy normális gondolkodás?
Kíváncsi lennék a véleményetekre...
Szia!
28 éves voltam amikor megismertem a párom. 2 hét után már összeköltöztünk, mert akkora volt köztünk az összhang, hogy csak na. Ez 7 évvel ezelőtt volt... Azóta már Ő a férjem és van 2 gyönyörű kislányunk. A mai napig teljes lángon "égünk" és nagyon szeretjük egymást.
Sok boldogságot nektek!
Mi is hamar költöztünk össze (3 hónap), azóta már házasok is vagyunk. Ezzel a tapasztalattal mondom, hogy nem jó ötlet. Az udvarlási fázis lerövidül, megfosztjátok magatokat az izgalmas ismerkedéstől, és ezt később már nem lehet visszahozni. Túl hamar jönnek majd a szürke hétköznapok, a mókuskerék. Egy ideig lehet ünnepet csinálni a hétköznapokból is, de hamar belefárad az ember.
Az életkorotok is számít: harmincon túl könnyebb az ilyet túlélni, mint a huszas évek elején. Szerintem.
Ha visszamehetnék az időben, legalább 6-9 hónapot várnék.
33N
Ugyanazt akartam írni mint az utolsó,hogy a költözési előtti időszaknak is megvan a maga szépsége,azt is ki kell élvezni.
Ezen felül meg nemárt megismerni NORMÁLISAN a másikat,hogy ne érjenek majd váratlan meglepetések..1,5 nagyon kevés.. még járásnak sem nevezhető
Mi az első naptól kezdve együtt aludtunk, egy héten belül teljesen összecuccoltunk.
Persze ennek többek között az is volt az oka, hogy mindketten albérleteztünk, és nyilván olcsóbb egyet fenntartani, mint kettőt :)
Immár három éve együtt vagyunk és nincs ezzel semmi baj.
Viszont tény, hogy kimaradtak az "igazi" randik. Bár igyekszünk odafigyelni, hogy legyenek közös programok, meg szeretjük egymást, de az tény, hogy elég hamar eljöttek a "szürke hétköznapok", hamarabb, mint az előző kapcsolataimban. Plusz számomra elég sok plusz munkát jelent, hogy teljes háztartást vezetek egyetem és munka mellett 19 éves korom óta.
22N
Én úgy vagyok vele, hogy összeköltöznék is, meg nem is. Egyfelől biztonságot adna a tudat, hogy az imádott párom mellett ébredhetek minden reggel és egy kicsit már olyanok lennénk mint egy kis család, férj-feleség. Másrészt meg azért berzenkedek a dologtól, amit már többen leírtak: kimarad az izgalmas, együtt járós fázis, és félek, hogy rohamosan elkezdene laposodni a kapcsolatunk. Szóba került már az összeköltözés és a páromnak sem lenne ellenére, de ő se most költözne. Egyszerűen még nem tartunk ott, majd úgy 2 év múlva tudnám elképzelni. És egyelőre a lányos életemet sem szeretném feladni, talán még nem értem meg rá.
24 N
Mi pont 1 éve költöztünk össze (én 19, ő 20 volt akkor), azóta is nagyon jó minden. Az egyetemi albérletben is együtt lakunk, nyáron esküszünk. kb 1 év után költöztünk össze.
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!