Hogyan szerezzek pénzt karácsonyra? Kérleek :/
Na most az van,hogy betöltöttem a 15.-dik életévem... eddig sose volt pénzem anyukámnak venni valamit vagy valami...
tudom hogy anyunak vagy apunak elég is lenne egy vers meg minden...
de annyira rossz már.:/ mindig ez van.. kiskoromba rajzoltam,tavaly karácsonyra meg verseket írogattam...
de a báttyám akkor kapta meg az első fizetését,és nekem 30ezerft értékben ( ha nem több ) ruhákat vásárolt... pedig elmehetett volna bulizni belőle,vagy vehetett volna magának valami szépet... de nem... rám költött belőle nagyon sokat. a másik báttyámnak nem volt pénze...de nekem azért vett egy smink csomagot..senkinek se volt pénze,mindenki levolt égve de nekem mindig adtak valamit,még akkoris ha egymásnak nemtudtak. de viszont nekem könnyű ajándékot venni.:D ezt aláírom...de...
én nem vagyok még 20-éves és nincs állandó fizetésem,de szeretnék a családomnak most egy kicsivel többet adni.:/
hogyan szerezzek pénzt? van 3 báttyám,apa,anya,a báttyám felesége,és a báttyáim legjobb barátai. így vagyunk egy nagy család. ^^
és nagyon szeretem őket... ők a legfontosabbak.
segíítség :/
15/L
Szerintem jó dolgokat írogattak már itt össze, már csak egy dolgot tennék hozzá:
Légy érzékenyebb a testvéreid igényére!
Légy nyitott! Tehát ha a tesód bosszankodik, hogy nincs apró zárható tasakja, akkor olyat tudsz beszerezni a papírboltban akár 300Ft-ért 100 darabot is. (ezeket érdemes évközben is már írogatni egy naplóba!) Vagy ha valamit már régebb óta meg akart csinálni, csak nem volt rá ideje, és ha értesz hozzá csináld meg helyette (pl: bicikli, vagy doboz készítés)! Vagy készíts beváltható kuponokat, olyanokat írj rá, hogy ajándék kupon beváltható egy mosogatásra... vagy egy csekkfeladásra, vagy egy bevásárlásra, mosásra....stb...
Kutyasétáltatás gyerekfelügyelet, idős embereknek bevásárlás, illetve szerintem csekkfeladás is (úgyis ráérsz végigállni a sort, mert fiatal vagy :)))) szintén jó ötlet
jaaaj *___* ezek tökjók ^^
csak mondjuk az én családom nem nagyon ül le egymással társasozni.
lehet báttyámnak feltuningolom a bicajááát :D csak megkell találni mert most az sincsen meg.:D nemtudom hogy tűnhet el egy bicikli... anyunak karkötőt se nagyon tudok csinálni mivel nem hord semmiféle karkötőt. utálja az ékszereket,akárcsak én.
apunak vennék könyvet,mert apu nagyon okos. itthon is külön szobája van a könyveknek,és mozdulni s elehet tőlük. mindet legalább 2x elolvasta ^^
csak...nem tudom minek is örülhetne,milyen könyvnek. mivel soksoksoksoksok ezer stílusu könyve van,nemtudom milyet vehetnék :S
másik bátyámnak nehéz a vásárlás.. ő teli van pénzel,egy hónapban 600ezret keres.:D és nem ismerem mert kicsi voltam még amikor már ő ennyit keresett,és összeházasodott a barátnőjével. 10-éve már nem lakik itthon. :/
a másik báttyámnak tudom a vágyát..:D 24-éves ( és szerintem nem ciki...) de kiskorában mindigis távirányítós autót akart. anya nem vette meg neki mert elég szerencsétlen volt ( mint én...) és úgyis elhagyta volna.:D
de én már évek óta azt akarom neki adni,csak hát sose jön össze egy ilyen kocsi megvan akár 10-15 ezer forint is.:/
kaját meg nem süthetek mióta leégettem a konyhánkat...
érthető.:/
kikelett festenem,egyedül és kitakarítanom :/:D
amúgy nekünk nincsenek ilyen szomszédaink. van pár idős néni,de azoknak a fiaik vásárolnak.
van egy fodrászat meg egy kozmetikus. a fodrászatba betudnék segíteni,mert a a báttyám ( aki nem itthon lakik ) ő mester fodrász,és megtanitott nagyon sokmindenre.
de nálunk a fodrász se hülye.:D azért nem engedne meg mindent,ésnem tudom mit segíthetnék neki.
meg van még egy kutyakozmetikus. de már csak 1hónapban egyszer jönnek hozzá... ő meg tuti nem fizetne nekem semmit,mert spur...:D
de miért nem lehet 15-évesen dolgozni? mivel... minden diákszövetkezethez érthetően ki van írva,hogy 15-életévét betöltött *gyerek* az iskolai szünetekben DOLGOZHAT.
mér akarnak becsapni?
amúgy ezek a kuponok se hülyeségek, én egyszer kaptam "haveromtól" egy * szex,minden mennyiségben. csak bekell váltanod.:P *
első kukába dobtam ki.:D
köszönöm a válaszokat ^^ sokat segítettek.
Ezer bocs! Én voltam az, aki azt írta, hogy a tescos kolléga igazat beszél. Ő aztán vissza is jelzett, hogy a tescos kolléga és azóta is főállásban az.
Én elértettem, azt hittem arra gondoltál, hogy a tacskóban lehet kapni legkisebbisszámít alapon nagyon olcsó ajándékokat és hogy a kérdező oda menjen, ha van zsebpénze.
A tesco-t nem mint munkahelyet. Úgyhogy elnézést kérek a félreérthetőségért.
Szóval én mind a tecskót, mind a Kik vagy JYSK meg ilyeneket arra mondottam, hogy kis pénzből is lehet látványosan venni cuccokat.
Pl DVD lemezeket 1-2-300Ft-ért stb
K..va kemény csaj lehetsz kérdező:)
Egyébként nálunk is hasonló volt a helyzet,azt kivéve,hogy tesóm 600ezret keresett volna.
A családodban tudják,hogy nincs lóvéd,így nem tudsz mit venni,nem is haragszanak meg,ha nem veszel semmit.Ez tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!