Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek pénzt karácso...

Hogyan szerezzek pénzt karácsonyra? Kérleek :/

Figyelt kérdés

Na most az van,hogy betöltöttem a 15.-dik életévem... eddig sose volt pénzem anyukámnak venni valamit vagy valami...

tudom hogy anyunak vagy apunak elég is lenne egy vers meg minden...

de annyira rossz már.:/ mindig ez van.. kiskoromba rajzoltam,tavaly karácsonyra meg verseket írogattam...

de a báttyám akkor kapta meg az első fizetését,és nekem 30ezerft értékben ( ha nem több ) ruhákat vásárolt... pedig elmehetett volna bulizni belőle,vagy vehetett volna magának valami szépet... de nem... rám költött belőle nagyon sokat. a másik báttyámnak nem volt pénze...de nekem azért vett egy smink csomagot..senkinek se volt pénze,mindenki levolt égve de nekem mindig adtak valamit,még akkoris ha egymásnak nemtudtak. de viszont nekem könnyű ajándékot venni.:D ezt aláírom...de...

én nem vagyok még 20-éves és nincs állandó fizetésem,de szeretnék a családomnak most egy kicsivel többet adni.:/

hogyan szerezzek pénzt? van 3 báttyám,apa,anya,a báttyám felesége,és a báttyáim legjobb barátai. így vagyunk egy nagy család. ^^

és nagyon szeretem őket... ők a legfontosabbak.

segíítség :/

15/L

2010. nov. 15. 05:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

elmondom, 15 evesen en hogy szereztem penzt, aztan vagy tudod hasznositani, vagy nem:

felvettem "rendeleseket" karacsonyi sütikre (persze ismerösök köreben :) ), es en sütöttem meg öket (inkabb aprosütik voltak, nem cukraszati remekek, hanem amolyan elronthatatlanok), azota ebböl rendszer lett.

gyerekre vigyaztam

kutyat setaltattam

a szomszed öreg neninek vasaroltam be

Aztan kesöbb, amikor nem volt mar idöm ilyenekre, akkor nagyon alaposan utananeztem ilyen "ajandekok a konyhabol" dolgoknak. Az egyik legnagyobb telitalalat volt. Csinaltam mindenkinek egy ajandekkosarat (ez azota mar hagyomany), tojaslikör, mezes magvak, karacsonyi likör, sajat keszitesü szappan, meg gyertya, sajat keszitesü bonbon, valami aprosütemeny, ami tovabb elall, mezeskalacs, ilyesmik voltak benne. Penz ehhez is kell, de azt hiszem, eletem egyik legertekeltebb ajandeka volt. Remelem valami hasznositani tudsz ezekböl :)

2010. nov. 15. 07:36
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
hozzateszem, ezek nem voltak felteetlenül szükseges dolgok, illetve en utolag ugy gondolom, hogy azok az emberek, akiknek "segitettem", inkabb nekem akartak segiteni. Vagyis, ha egy nenikenek elmondod, hogy karacsonyra szeretnel penzt gyüjteni, akkor inkabb mondja azt, hogy segits neki ebben-abban, amit lehet, hogy meg meg tudna csinalni, de igy a kecske is jol lakik, a kaposzta is megmarad..
2010. nov. 15. 07:38
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 07:27

Én voltam az a tescos kolléga.

És azóta is tescozom,csak már főállásban.Sajnos nincs jobb:S

2010. nov. 15. 07:44
 14/25 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Nézz be egy kreatív hobbi boltba, ha van a közeletekben. Ha az eladó elég készséges, biztosan tud jó ötletet adni arra, hogy mit tudsz kihozni néhány száz ft-ból. Szalvétatechnikával ezer meg ezer féle gyönyörű dolgot lehet készíteni, alapnak használhatsz bármilyen otthon fellelhető dolgot, legyen az üres befőttes üveg vagy egy darab deszka és csak egy flakon decoupage ragasztót meg néhány szalvétát kell hozzá venned. Sok sikert!!

2010. nov. 15. 07:52
 15/25 anonim ***** válasza:
83%

Sziasztok!

Akkor most én leszek aki lelombozza a kedélyeket. Magyarországon legállisan csak 16. élet éved betöltése útán vállalhatsz munkát PONT Tehát sajnos tescozás majd csak jövöre.

2010. nov. 15. 08:05
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudsz jó fényképeket készíteni a környezetedről, akkor azt fehér papírra ráragasztod és bekeretezed, nagyszerű ajándéknak, és olcsó is, zsebpénzből kijön. Olyat is tudsz csinálni, hogy veszel egy dollárt és azt is bekeretezed. Nekem anno ennek nagyon örültek. Anyukádnak készíthetsz kis dobozkát, amibe a kis bigyókáit rakhatja, képeslapokból, vagy mindenféle képekből összeszőve. Ha neten rákeresel, hogy ez nagyon jó néz ki, és nem is olyan egyszerű elkészíteni, de olcsó. Tudsz poharat, bögrét üvegfesteni, vagy temperával szépet festesz rá és lelakkozod, mézeskalács házikót vagy hasonlót is ki tudsz ügyeskedni, Készíthetsz Puzzle-t is te magad... stb. stb.

pénzkeresetként meg ha ismersz a lakóhelyeden olyan idősebb embert, vagy elfoglaltabb anyukát, akkor csöngess be hozzá bátran, mondd el neki, hogy karácsonyra gyűjtenél pénzt és emiatt szívesen segítenél neki bevásárlásban, vagy kutyasétáltatást...

2010. nov. 15. 08:09
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szomszédom lennél és átcsöngetnél, akkor nagyon szívesen felfogadnálak:D utálok bevásárolni. Még társasjátékot is készíthetsz, akár. Veszel egy nagyobb méretű lepedőt, anyagot. beszeged a szélét kézzel és pöttyöket festesz rá. Készítesz egy nagy dobókockát, bábuknak kitalálsz valamit, és feladatkártyákat írsz, hogy attól függően ki- melyik mezőre lép mit kell tenni a továbbhaladás érdekében, lehet Activity szerű feladat is. Memóriajátékot is készíthetsz még akár.
2010. nov. 15. 08:16
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Készíthetsz akár iratgyűjtőt is kartonból és anyagból.
2010. nov. 15. 08:27
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Használt könyvet is vehetsz 1-200 Ft-ért, vagy ingyen is. Az is jó ajándék.
2010. nov. 15. 08:28
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi annak idején magunknak csináltunk társasjátékot egy iv selyempapirból. Rárajzoltuk a pályát és feladatokat rendeltünk bizonyos kockákhoz iletve jutalom négyzet is volt, ha abba léptél, előre mehettél, még egyszer dobhattál stb. Dobókocka és bábuk kellettek hozzá, de azok is lehetnek teljesen különbözőek a gombtól az érméig, ettől egyedi is és mindegy , hányan játszátok.pl. egy családi összejövetelkor nagyon kellemes időtöltés.Életem legjobb játékává vált. Szórakoztunk az elkészitésekor és utána is.Ezzel mindenkinek adsz: örömet. A könyv, saját készitésű dolgok is jó ötletek, a lényeg a szándék és hogy szeretitek egymást. Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatunk !!
2010. nov. 15. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!