Normális vagyok? Részletek lent.
A párommal másfél éve együtt vagyunk és a világ minden kincséért sem hagynám el. Viszont van az ex-em akivel ha fizetnének se jönnék össze vele újból.
Az ex-emmel sajnos még mindig egy iskolába járok és folyton róla "ábrándozok", hogy milyen lenne vele újból stb. Az iskolában is folyton őt nézem és észre vettem hogy ő is néz engem ha nincs vele a barátnője. A szünetekben folyton keresem vele a szemkontaktust stb.
Nem akarok tőle semmit, de mégis jó érzéssel tölt el ha ott van ahol én és tudom nézni.
Szerintem bolond vagyok. Történt már mással is ilyen vagy hasonló esetleg? Sértő válaszokat figyelmen kivül hagyom, úgyhogy ne is erőltesse meg magát aki ilyet ir.
19/l
18:34:
Mielőtt osztani próbálsz tanulj meg írni.
Te hol olvastad azt, hogy én megakarom őt szerezni? Eszem ágában sincs. Legyen nyugodtan a barátnőjével, nem akarom elszedni tőle.
Ja, és jó, hogy elolvastad az utolsó mondatot!!
Ennyit rólad.
Az egyik válaszoló kérdezte, hogy ő volt-e az első barátom. A válaszom igen ő volt.
köszi utolsó.
Te miről beszélsz? Miért mondod hogy hagyjam békén? Még csak köszönni se köszönünk egymásnak. Egyébként te meg egy értetlen senkiházi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!