Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszerepelt előttem mint...

Leszerepelt előttem mint feleség, és mint anyuka. Legyen ő az anyósom? Pont neki szüljek unokát?

Figyelt kérdés
Több mint 2 éve vagyok együtt a párommal. Mindketten a szüleinkkel lakunk. Általában nálunk vagyunk, én már le sem járok hozzájuk, lassan 8 hónapja. Nem jövök ki az anyjával, hogy a 12 éve fekvőbeteg férjét otthon hagyja egyedül, ő meg a városban sütizik, dolgozni nem jár el, takarítani ritkán szokott, a főztje sem első osztályú. Páromtól mindig elkérte a fizetését (kb. 10-15 ezret költhetett magára havi szinten a 90 ezerből), ő kap rokkant nyugdíjat (az is kb. 60-80 ezer). Ő ezt elkölti, és 20.-a körül már sír a szája,hogy nincs pénzük semmire. Emellett ha van egy kis pénze, párom nővérének adja, vigyáz a kislányra, vesz nekik mindig ruhákat, sőt mindent, de elvárja, hogy párom a spórolt pénzéből vegyen magának ruhát, cigit és esetleg havonta 1x hozzon nekem egy rózsát, vagy 3 havonta vigyen el vacsorázni. Emellett a drága anyósjelölt bejelentette nekem szeptemberben az igényét, hogy ő még egy unokát akar (azaz szüljek neki gyereket). Mondtam neki, hogy még 2 év múlva érettségizek a középiskolában (most már csak másfél), esetleg elmegyek egyetemre 2-3 évre, vagy több, és még dolgoznom is kellene legalább 1 évet. Szóval 6-7 év múlva esetleg szeretnék gyereket, ha anyagilag megengedhetjük magunknak. Erre ő kiakadt, hogy érettségi előtt is szülhetnék, utána ráérnék még továbbtanulni. (Azért nem szülök gyereket, hogy a szüleim tartsák el, és hogy ők neveljék...)Mert az anyósjelölt sem anyagilag nem tudna támogatni minket, vigyázni meg nem vigyázhatna rá...Dohányzik, a kályhán felejti az ételt, nyitva hagyja az ajtót (nem zárja kulcsra) és úgy megy el több órára. Szegény férjét sem gondozza rendesen. És persze füstöl,mint egy gyárkémény. Viszont páromat szeretem, nem akarom elhagyni, de anyagi okok miatt nem tud elköltözni otthonról (már 24 éves lesz idén). Viszont az anyja dirigál neki. :( Mit tegyek?
2009. jan. 11. 11:47
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó, irigylem a menye(i)d... :-))) nekem volt már előző "anyósom" is (régebbi kapcsolatok szülei), de ilyen hárpiát, mint ez, eddig nem találtam. Amikor végre lett egy pasim, aki elég férfi tud lenni mellettem, és akiért bármit megtennék, akkor annak van egy ilyen idióta anyja... aki a másik fia kapcsolata ellen mindent megtesz, uszítja a fiát a menyére, az unokát is próbálja ellene nevelni. Szerencsére, tőlem fél, mert hálistennek rájött, hogy alkalomadtán, ha nem fogja vissza magát, kicsinálom, a lehető legkomolyabban (olyan munkám van, hogy anyagilag bármikor padlóra tenném, amikor csak akarom). Úgyhogy velem jobb neki inkább jóban lenni. Szegény sógornőm csendes fajta, nyel is szegény eleget. De már szövetkeztünk :-D...

De hiába nem lakunk együtt, addig amíg kulcsa van, bejön amikro nem vagyunk itthon. Elvenni nem tudom tőle, de már annyira megokosodtam, hogy amikor tudom, hogy jönni fog, úgy rendezem a munkámat, hogy ne legyen egyedül itthon :-D holnap anyósnap. Meg fog lepődni, mert rajtaütésszerűen nem tudja mikor hol vagyok és hol leszek. Na, holnap itthon, egész nap :-D.

2009. jan. 21. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!