Leszerepelt előttem mint feleség, és mint anyuka. Legyen ő az anyósom? Pont neki szüljek unokát?
Ne törődj az anyóssal, nekem is hasonló jutott...
Próbáljatok meg elköltözni pl. albérletbe. 90 ezerből meg tudtok élni, igaz nem fényűzően, de a szükséges dolgokra elég. Mi 80 ezerből élünk ketten. A gyerekkel kapcsolatban pedig az anyósodnak semmi köze az egészhez. Nem neki szülsz hanem saját magadnak és a párodnak. És akkor amikor neked a legmegfelelőbb. Én is hasonló helyzetben vagyok és elhatároztam hogy anyósom nem fogja túl sokat látni a gyerekemet. Ez lesz neki a legnagyobb büntetés.
Ajajajaj!Tudom, hogy mindenki meg fog sértődni, de nem baj, leírom! Annak alapján, amit leírsz, a párod nagyon tutyimutyi, és az anyja irányítja mindenben! Ilyen esetben 2 dolgot tehetsz:
1. hagyod, hogy téged is úgy irányítson, ahogy akar
2. otthagyod a pasit, mert a büdös életben nem fog soha megváltozni! Sőt ha az anyja ellen fordulsz, akkor te leszel a gonosz, lelketlen szuka, aki a drága anyucika ellen akarod őt fordítani! Ha a párodnak egy csepp esze lenne, látná, hogy nem százas az anyja, és tenne ellene! Pl. nem adná haza a fizetését arra, hogy anyuci elherdálja, hanem keresné a megoldást, hogy hogyan lehetne jobb! Még ha úgy gondolja, hogy nem akar otthonról elmenni mert nem éri meg, akkor is megteheti, hogy az asztalra csap, kifizeti a rezsihányadot és onnantól mindenki gazdálkodjon azzal, amije van!
Nehogy eszedbe jusson szülni, ha nem akarod 18 évesen elrontani az egész életedet! Jöhetnek rám a kövek, akkor is igazam van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!