Diáklányok, vagy jelenleg munkanélküli nők! Mennyi összeget szántok a karácsonyi ajándékokra?
Figyelt kérdés
Jelenleg nem dolgozok, hanem tanulok, így nincs saját keresetem, és a "zsebpénz"-emből gyűjtögettem össze az ajándékokra valót. Jelenleg 20.000 Ft-nál tartok az ajándékok vásárlásánál. Ez felelőtlenség?
Ti mennyit szántok a nagy karácsonyi bevásárlásokra, ajándékokra?
2010. nov. 13. 18:47
11/13 anonim válasza:
Sziasztok! Én idén egy pár emberkét ezzel lepem meg, mivel ezt kérték!!!! (Mit szeretnél karácsonyra? - áááá, semmit....) Hát rajta, teljesítem a vágyatokat: [link]
(Viccnek megy, de jó ötlet)
12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez nagyon nagy!! :)
Nekem is sokszor mondják, hogy ne vegyek semmit, de én mindig kitalálok valamit, amire költhetek... :)
2010. nov. 14. 09:38
13/13 anonim válasza:
én olyan 13e-t tettem félre 4 főre (szűk család plusz legjobb barátnő)... ebből 3000-et már elköltöttem 1 főre, szval így durván 10e jut 3 főre most (bár mondjuk addig még kapok egy havi ösztöndíjat, szval lehet, hogy még tudok félretenni). Ha tudja az ember, hol vegye meg a cuccokat, akkor ez a 3e/fő nem is olyan kevés (pl. tudok helyet, ahol 500 Ft-ért lehet kapni tök jó állapotban levő 2-3 évvel ezelőtt kiadott könyveket, oda teszek majd egy látogatást :D). Szval meg lehet oldani kevesebb pénzből is az ajándékozást (és nem feltétlen gagyi vagy a szó másik értelmében olcsó ajándékokkal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!