Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eszter vagy Anna? Kinek...

Eszter vagy Anna? Kinek milyen lány jut eszébe erről a két névről?

Figyelt kérdés
Melyiket választanátok?
2010. nov. 12. 20:02
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
52%

Hát senki se néz How i met your mother-t?

http://www.youtube.com/watch?v=LvRXfdB27aE

Egyébként szép név!

2010. nov. 13. 00:22
 32/37 anonim ***** válasza:
35%
Mindkét névhez rossz tapasztalatom tartozik, egyik sem tetszik!!
2010. nov. 13. 00:28
 33/37 anonim ***** válasza:

Az Eszter sokkal jobb! :)

Nekem az Anna egyáltalán nem tetszik...

2010. nov. 13. 09:13
 34/37 anonim ***** válasza:
egyik sem tetszik. túl átlagos mindkettő. ha elkiáltanám magam egy utcán, hogy Eszter vagy Anna 100an fordulnának hátra. nem szeretem a tucatneveket.
2010. nov. 13. 10:21
 35/37 anonim ***** válasza:

Juhász Gyula: Anna örök

Nekem az Annák szőkék, vagy szőkésbarnák, kék vagy zöld szemük van, kecsesek, magasak, karcsúak, légiesek. Bájosak.

Az Eszterek göndör barna hajúak, nagy barna szemekkel, magas homlokkal. Kicsit zömökebbek, de bájosak ők is :]

Mégis az Anna jobban tetszik.

Az Anna női név héber eredetű, eredeti formája Channá, Hanná (חַנָּה). Jelentése: kegyelem, könyörület, báj, kecsesség, kedvesség.

Az Eszter perzsa eredetű női név, a jelentése csillag. Istár asszír-babilóniai istennő nevével azonos eredetű. Egyes vélemények szerint héber eredetű és a jelentése mirtusz, ez azonban a bibliai alaknak, Eszternek a másik nevére, a Hadassára vonatkozik

2010. nov. 13. 11:38
 36/37 anonim ***** válasza:
Nekem az Anna jobban tetszik. Az Annáról mint névről egy nagyon finom, érzékeny, nőies, kedves lány jut eszembe (pedig ismerek olyan Annát is, aki ennek a tősgyökeres ellentéte... :D). Az Eszterről meg egy cserfes, beszédes, hiperaktív lány vmiért (és közben meg egyik Eszter sem ilyen, akit ismerek).
2010. nov. 13. 14:12
 37/37 anonim válasza:

Van egy barátnőm Eszter :)

elég szép az arca (de csak alapozó miatt) és neis valami csinos..remek sportoló .

az anna pedig: -.-

volt a suliban egy csaj anna gazdag kis segg volt mindig megkapta amit akart (kajára értem)és suliiba pedig csunya ruhákba jött..ű

fujj

2010. nov. 13. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!