Eszter vagy Anna? Kinek milyen lány jut eszébe erről a két névről?
Hát senki se néz How i met your mother-t?
http://www.youtube.com/watch?v=LvRXfdB27aE
Egyébként szép név!
Az Eszter sokkal jobb! :)
Nekem az Anna egyáltalán nem tetszik...
Juhász Gyula: Anna örök
Nekem az Annák szőkék, vagy szőkésbarnák, kék vagy zöld szemük van, kecsesek, magasak, karcsúak, légiesek. Bájosak.
Az Eszterek göndör barna hajúak, nagy barna szemekkel, magas homlokkal. Kicsit zömökebbek, de bájosak ők is :]
Mégis az Anna jobban tetszik.
Az Anna női név héber eredetű, eredeti formája Channá, Hanná (חַנָּה). Jelentése: kegyelem, könyörület, báj, kecsesség, kedvesség.
Az Eszter perzsa eredetű női név, a jelentése csillag. Istár asszír-babilóniai istennő nevével azonos eredetű. Egyes vélemények szerint héber eredetű és a jelentése mirtusz, ez azonban a bibliai alaknak, Eszternek a másik nevére, a Hadassára vonatkozik
Van egy barátnőm Eszter :)
elég szép az arca (de csak alapozó miatt) és neis valami csinos..remek sportoló .
az anna pedig: -.-
volt a suliban egy csaj anna gazdag kis segg volt mindig megkapta amit akart (kajára értem)és suliiba pedig csunya ruhákba jött..ű
fujj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!