Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eszter vagy Anna? Kinek...

Eszter vagy Anna? Kinek milyen lány jut eszébe erről a két névről?

Figyelt kérdés
Melyiket választanátok?
2010. nov. 12. 20:02
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
80%

Nekem az Eszterről egy barna hajú kékes zöld szemű visszahúzódó,csendes,szerény,okos,kedves,lány jut eszembe.:)Az Annáról meg egy sötétbarna hajú,aranybarna szemű,céltudatos,okos,elővigyázatos,kicsi rafinált leányzó jut eszembe.:)

15/L

2010. nov. 12. 21:27
 22/37 anonim ***** válasza:
66%
*t
2010. nov. 12. 21:27
 23/37 anonim ***** válasza:
90%
Mindkettő nagyon szép, de az Annát sajnos elcsépelték, minden második kislány Anna. Eszter felé hajlok, lehet így hívom majd a lányomat
2010. nov. 12. 21:28
 24/37 anonim válasza:
41%
volt egy Anna nevű osztálytársam aki tetves volt.Van egy jó barátom akit Eszternek hívnak.Eszter a jobb
2010. nov. 12. 21:28
 25/37 anonim ***** válasza:
53%
Eszter:ált iskolai tanítónőm,iszonyú kövér,hatalmas logó tokás,harisnyán átlátszó fekete szőrös láb,ápolatlan zsíros haj,félig kirohadt fogak..Azóta sem tudom elfelejteni,és a névről rögtön ez jut eszembe,pedig már nem vagyok mai csirke..
2010. nov. 12. 21:35
 26/37 anonim ***** válasza:
73%
Anna szerintem szebb:)
2010. nov. 12. 21:36
 27/37 anonim ***** válasza:
51%
Nekem az Eszterről Solymosi Eszter jut eszembe,de számomra semleges ez a név. Az Anna pedig egy klasszikus,egyszerű,de pont ez a szép benne. Én Annára szavazok. :)
2010. nov. 12. 21:44
 28/37 anonim ***** válasza:
68%

Nekem az Anna kissé semmitmondó, mert az egyik ismerősöm pontosan olyan. Semmilyen érzést nem kelt bennem.

Ellenben Velem. Eszter vagyok, és megosztom a tömeget, de ez a jó, mert senkit nem hagyok hidegen. :D

Szerintem Eszter!

2010. nov. 12. 22:08
 29/37 anonim ***** válasza:
87%

Attól függ, mi a vezetéknév. A nyelvészek szerint a vegyes hangrendű nevek a szépek, vagyis ha a vezetéknévben e, é, i, ö, ü van, akkor legyen Anna. Ha a, á, o, Ó, u, ú a több, akkor Eszter. Az Annával szemben annyi fenntartásom van, hogy annyi van belőle a mostani 0-5 évesek között, mint égen a csillag. Ha elkiáltod majd magad a játszótéren, hogy "Anna" legalább 4-5 kislány néz majd rád. :-D

Emlékszem, általánosban 4 Andrea volt az osztályunkban, most az Annákon a sor! :-)

2010. nov. 12. 22:25
 30/37 Pro Patria ***** válasza:
52%

És ha valakinek mAjEr a vezetékneve?:)

Akkor marad az Eszter-Anna?:)

2010. nov. 12. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!