Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 12 éves fiú vagyok! Van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 éves fiú vagyok! Van egy lány akit nagyon szeretek (eszter)! Hogy tudnám . Neki megmondani?

Figyelt kérdés
az elmúlt pár hétben minden jól ment!!!utána meg megmondta hogy nem tetszek neki.Pedig én ,igazán szeretem!!!lehet hogy furcsa de mindenki tudja milyen amikor szerelmes, az ember!!!nem úgy szeretem ,hogy (csajsz....jó ...)én igazán szeretem!!!kérlek ha valakinek van valami ötlete!akkor irjon !de már látom ,hogy nincs esélyem ,de nem fogom feladni!!!előre is köszönöm a válaszokat!!!kérlek tiktekek hogy úgy irjatok,hogyén ne vagyok egy nagy vagány csávó én egy szerény fiú vagyok!!!Előre is nagyon szépen köszönöm!
2010. jan. 29. 19:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
"Eszter, szeretlek!"
2010. jan. 29. 19:17
 2/13 anonim ***** válasza:
"Szia Eszter! Nagyon szeretlek!"
2010. jan. 29. 19:17
 3/13 A kérdező kommentje:
én valami ötletet kérek!!!!ami a szívébe maradna!!!
2010. jan. 29. 19:21
 4/13 anonim ***** válasza:
Jó melle van?
2010. jan. 29. 19:24
 5/13 anonim ***** válasza:
60%

7-8 centis kés, és onnan fölfelé. Tuti a szívében marad.

De mit akarsz tőle? Ha megmondta, hogy nem tetszel neki, hagyd, csak meg fog utálni.

2010. jan. 29. 19:26
 6/13 anonim ***** válasza:
mondd el neki kicsit kerítve, de elég konkrétan. ez bennem is megmaradt... és alakult belőle dolog. 13 éves vagyok amúgy :)
2010. jan. 29. 19:31
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Fiatalság bolondság ne légy túl szerény mert lehet, hogy pont az a baj légy egy kicsit vagányabb de ha vele vagy csak önmagad ad.négy szem közt már nem számít semmi.tehát ha vele vagy légy ön magad de egy kis merészséget vigyél bele azért.nem,azt mondom hogy a haverok előtt ne lás messzebb vedd észre azért hogy ott van nézd keresed a szemkontaktusát neki.remélem össze jön.anno mindenki volt így
2010. jan. 29. 19:52
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Ezt a kerdest te irtad, Peti? Mert en is szeretlek, csak nem mertem a szemedbe mondani, meg amugy anyu is azt mondta, hogy a fiuknak ne emeljem konnyen fel a szoknyamat, hat ezert azt mondtam, hogy nem tetszel. Azt hittem csak a szoknyam ala akarsz benezni. Ne haragudj, kerlek! Akkor holnap talalkozunk, jo?

Puszi,

Eszterke

2010. jan. 29. 20:26
 9/13 anonim ***** válasza:

12 évesen nem vagy még szerelmes:) majd pár év múlva megtudod h ez csak egy gyerek szerelem.nem nem tini.

egyébként mond meg neki h nagyon tetszik és szereted.de ha azt mondta h te nem tetszel neki akkor sztem hagyd.Kicsik vagytok még.ezt nem bántásból mondom.lehet neki idősebb fiúk tetszenek

2010. jan. 29. 21:01
 10/13 anonim ***** válasza:
12 évesen még lehet h a tetszést és a szerelmet összekevered, de nem ez itt a lényeg. Mondd meg neki, h jól érzed magad vele, és szerinted szép. azt ne mondd még hogy szereted, mert azzal megijesztheted, az ráér még később is.
2010. jan. 29. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!