Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 12 éves fiú vagyok! Van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 éves fiú vagyok! Van egy lány akit nagyon szeretek (eszter)! Hogy tudnám . Neki megmondani?

Figyelt kérdés
az elmúlt pár hétben minden jól ment!!!utána meg megmondta hogy nem tetszek neki.Pedig én ,igazán szeretem!!!lehet hogy furcsa de mindenki tudja milyen amikor szerelmes, az ember!!!nem úgy szeretem ,hogy (csajsz....jó ...)én igazán szeretem!!!kérlek ha valakinek van valami ötlete!akkor irjon !de már látom ,hogy nincs esélyem ,de nem fogom feladni!!!előre is köszönöm a válaszokat!!!kérlek tiktekek hogy úgy irjatok,hogyén ne vagyok egy nagy vagány csávó én egy szerény fiú vagyok!!!Előre is nagyon szépen köszönöm!
2010. jan. 29. 19:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Engem úhy hyvnak hogy járosi lászló! nem petike vagyok!!!már meg mondtam neki de szerintem ő nem szeret!!!milyen ötletet tudnátok mondani?ha visza akarnám szerezni!!
2010. jan. 30. 07:32
 12/13 anonim ***** válasza:

"Kívánlak! Migirizd meg a figiri banánomat!"

(de ezt így gyorsan mondd]

2010. ápr. 10. 02:23
 13/13 anonim válasza:

Laci? :O

most komolyan Te vagy? o0

nemár .. ezt komolyan kiírtad? : O

2011. jún. 22. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!