Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire/kire vagy a legbüszkébb?

Mire/kire vagy a legbüszkébb?

Figyelt kérdés
Igazából bármit írhattok. Gondolok, itt arra, hogy büszke vagyok, hogy van egy nagy és szép családom, vagy mondjuk arra, hogy sikeresen lediplomáztam!:-)
2010. nov. 12. 18:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%

Valaki mondja már meg, miért kellett a hsz-emet lepontozni? Mi nem tetszett benne? A 19:03asról beszélek. Gondolom, aki lepontozta, az arra a legbüszkébb, hogy anonim osztályozója lehet emberek sorsának. Ment csak volna át azon, amin én...

25/N

2010. nov. 12. 22:18
 12/14 anonim ***** válasza:
83%

Most magamra. Olyan munkába kezdtem közel 30 évesen, amihez fingom sincs. Előtte soha nem foglalkoztam ezzel. De úgy néz ki állom a sarat. Sokat tanulok, próbálom képezni magam!

És a férjemre! Csodálatos ember. Okos, jó, szerető férj, ambíciózus.

2010. nov. 13. 08:15
 13/14 anonim ***** válasza:

19:05-nek, aki második hozzászólásában a lepontozásáról írt.

Megnyugtatlak, amit 25 évesen saját magadtól elértél az példaértékű. Sok fiatalnak lehetnél idolja, és sok szülő büszke lehetne, ha ilyen gyermeket sikerülne felnevelnie. Hidd el a lepontozás irigységből fakad. A kérdésre te csak megadtad a válaszod, jelenleg neked most 25 évesen ez a legnagyobb /jogos/ érdemed, amihez csak gratulálni lehet. Csak így tovább a kicsinyes féltékenykedőkkel ne törődj! Én 100 %-ot adtam!

2010. nov. 14. 00:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Köszönöm, előző :)
2010. nov. 14. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!