Mire/kire vagy a legbüszkébb?
Valaki mondja már meg, miért kellett a hsz-emet lepontozni? Mi nem tetszett benne? A 19:03asról beszélek. Gondolom, aki lepontozta, az arra a legbüszkébb, hogy anonim osztályozója lehet emberek sorsának. Ment csak volna át azon, amin én...
25/N
Most magamra. Olyan munkába kezdtem közel 30 évesen, amihez fingom sincs. Előtte soha nem foglalkoztam ezzel. De úgy néz ki állom a sarat. Sokat tanulok, próbálom képezni magam!
És a férjemre! Csodálatos ember. Okos, jó, szerető férj, ambíciózus.
19:05-nek, aki második hozzászólásában a lepontozásáról írt.
Megnyugtatlak, amit 25 évesen saját magadtól elértél az példaértékű. Sok fiatalnak lehetnél idolja, és sok szülő büszke lehetne, ha ilyen gyermeket sikerülne felnevelnie. Hidd el a lepontozás irigységből fakad. A kérdésre te csak megadtad a válaszod, jelenleg neked most 25 évesen ez a legnagyobb /jogos/ érdemed, amihez csak gratulálni lehet. Csak így tovább a kicsinyes féltékenykedőkkel ne törődj! Én 100 %-ot adtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!