Mivel győzhetném meg anyát, ha bejárós akarok lenni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy most vagyok a 3. évemben hogy kollégista vagyok, eddig szép és jó volt minden de most nagyon szeretnék kijönni, és bejárós lenni. Egyszerűen utálok itt lenni, nem azért mert rossz lenne a szoba, vagy valakivel bajom lenne, csak valahogy honvágyam van, meg unom a társas életet. Viszont amúgy sem vagyok egy tárasági ember, ezért anyum nem engedi hogy "szabaduljak" az emberek közül, pedig szerintem ez segítene, ugyanis legalább utána igényelném a társaságot (marha unalmas 3 éve szinte minden nap ugyanazokkal lenni, ugyanazokat a fárasztó poénokat hallgatni stb..). Amúgy tényleg nem lenne bajom a szobatársaimmal csak rosszul esik hogy 6an vannak rajtam kívül és párokat alkotnak így kirekesztve érzem magam, így még kevésbé van kedvem aktivizálni magam a közelükben, lehangolnak. Anya aztmondta másik szobába mehetek, de "nem tesz ki" az 1 órás buszozásnak (sokkal szivesebben buszoznék reggel/délután heti 5ször 1órát, mintsem itt punnyadni, várni vasárnap estétől a péntek délutánt hogy mehessek haza) de én nekem magával a koliban levéssel van bajom, meg amúgy se vagyok másokkal jóba koliban. Anyum viszont erőszakolja rám a társasági életet, de nekem ez nem jó :/ Mit tegyek?2010. nov. 11. 19:34
11/13 anonim válasza:
20:35 vok
1,5 óra volt az út :)
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.. megpróbálom majd megint hétvégén! Remélem nem makacsoskodik többet :) Amúgy nekem félóránként járnak a buszok, és kb 1 óra az út. Ennyi nekem simán beleférne. Reggel amúgy is korán kelek itt is mert maxon bömböltetik a telefonukon az ébresztőt 1 órával kelés előtt és én felébredek rá csak épp ők nem :/
2010. nov. 11. 21:04
13/13 anonim válasza:
17 évesen elég nagy vagy, hogy el tudd dönteni mit akarsz, mi jó neked. ezt anyudnak is meg kell értenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!