Mivel győzhetném meg anyát, ha bejárós akarok lenni?
2 óra buszozás nem sok,volt hogy 4et buszoztam,vonatoztam suliba otthonról,télen meg még többet
hatalmas bociszemekkel bujj oda hozzá,és mondd hogy már csak ez meg a következő év amikor van lehetőséged velük lenni sokat,utána ugyis egyetem/munka,saját élet,felnősz,ezt sosem hozhatja vissza,később fogja sajnálni...
de amugy kérd át magad másik szobába,hátha jobb
Köszönöm a válaszokat. Reagálok 1-2re :)
Tanulmányi eredmény: szerintem a szín ötösön nem tudok javítani, szóval ezzel nem tudok érvelni :(
Az az 1 óra amit elvesz a tanulásból a buszozás nem oszt nem szoroz.. iskola után koliban egész délután semmit se csinálok, nem szoktam tanulni, órán odafigyelek és megjegyzek mindent szerencsére, de hiába, anya nem hiszi el. És főleg ezzel van bajom, hogy bejövök, és itt semmi értelmeset nem tudok csinálni.. hétvégén meg nincs időm mindent megcsinálni amit eltervezek, ezért rosszkedvű leszek, és alapba ilyen nyomottan jövök vissza koliba :(
Hát már a kirugatáson is elgondolkodtam, de akkor elvileg a suliból is dobnak, azt meg nem szeretném, mert ilyen jó sulit a közelben nem találok
Ja és 5 éves képzésen vagyok, szóval még messze az érettségi :)
Azért köszönöm az eddigi válaszokat!
17/L vagyok
kevésbé társasági típus (ezért is erőszakolja anya a kolit, hogy emberek közt legyek, de amennyit itt vagyok az kb annyit ér hogy egy térben vagyok 6 másik emberrel miközben ülök/fekszek, de nincs semmi kommunikáció szinte köztünk :/) hisz én túl csendes/komoly vagyok hozzájuk képest, ezért nem is nagyon vesznek számba
Állj anyud elé és mond el neki amit érzel.
Én is voltam kolis 1 évet ráadásul középsulisokkal egyetemistaként.Nem volt bajom a csajokkal,sőt 3ból 2-t szerettem nagyon,de a koliban sajnos mindenkihez alkalmazkodni kell.Rám nem vonatkoztak a szabályok,mégis rossz volt :(
A 2. évben szerencsére csak novemberben kezdődött a sulim,annyi időre meg nem érte meg beköltözni.A következő félévemet meg elengedte anyu,mert látta,hogy nem romlott az átlagom.beszéld meg anyukáddal,hogy próbáljátok meg mi lenne ha mégis bejárós lennél.Ha nem változik semmi legyél bejárós :)
De arra készülj fel,hogy ha vége a sulinak lehet várnod kell a buszra,vonatra.Én volt,hogy közel 2órát vártam a vonatomra és még 1,2 óra volt az út(81km).
Remélem sikerül :)
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!