Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy pszichológusnak szerintete...

Egy pszichológusnak szerintetek jobb a házassága?

Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 17:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
Nem! Amikor két ember hosszútávon, igen, vagy nem értik meg egymást, az nem szakmától függ.
2010. nov. 11. 17:51
 2/15 anonim ***** válasza:
88%

Nem úgy tapasztalom. Több pszichológus ismerősöm van, a legjobb helyzetű is átlagos házasságban él közülük, egyikük pedig állandóan a családi kapcsolatokról és családterápiáról papol, miközben a fia (aki a tanítványom) gyűlöli őt, túlzás nélkül, megveti. Az anyja meg csak szimplán nem foglalkozik vele cserébe, elmondása szerint azért, mert kudarc számára minden vele töltött perc. Na akkor ez hogy van? És ő családterápiára specializálódott. LOL

24/N

2010. nov. 11. 17:53
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem elvileg lehet jobb, mert jobban kéne tudniuk kezelni a problémákat.
2010. nov. 11. 17:54
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Nem feltétlenül. Nem biztos, hogy a saját életét tankönyv szerint tudja élni. :)
2010. nov. 11. 17:55
 5/15 anonim ***** válasza:
Áá! Meglehehet épp az ellnkezőjét csinálják annak, mint amiről papolnak, h. gyerekpszichológus verte a gyerekeit.
2010. nov. 11. 17:56
 6/15 anonim ***** válasza:
30%
Nem, viszont az merem allitani, hogy nagyon sok pszichologusnak komolyabb psziches problemai vannak, mint a betegeiknek. Egyetemen sok pszichologus oktatott...egy olyan sem volt, aki nem volt idegbeteg es amiket mondtak, azok sem voltak olyan nagy dolgok. Normalis logikaval az ember ki tudja kovetkeztetni ezeket a lelki dolgokat. Nem kell ehhez valaki, aki a penzedet elszedi es raadasul semmivel sem el peldasabb eletet, mint te. Hozzatennem, hogy en is voltam depresszios nagyon sok evig, de olvastam rola es meggyogyultam az evek soran. Ez a pszichologus szakma egy koholmany.
2010. nov. 11. 17:58
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha ez így lenne,akkor Csernus házassága miért ment tönkre?
2010. nov. 11. 18:02
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A suszternek lyukas a cipője. Egyébként is ott van a kiégés, ami a munkájukkal jár.
2010. nov. 11. 18:06
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogy is van a mondás? Suszternek lyukas a cipője.
2010. nov. 11. 18:06
 10/15 anonim ***** válasza:
78%
Nekem például tanárnő volt a szomszédom, de olyan mocsokul nem hallottam még gyerekével beszélni senkit mint őt. Á hányszor. Á hányszor ott volt a nyelvemen, hogy jól lecseszem, de nem tettem. Viszont amikor pestről a latorja azzal mézes-mázos volt. Na erről ennyit.
2010. nov. 11. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!