Nem férfias az a férfi aki segít a háztartásban?
Nekem az jutott eszembe, hogy ez valamiféle "magyarázza a bizonyítványt" szöveg. Szóval, hogy a lelke mélyén tudja, hogy ez neki nem olyan jó, kifelé mégis lefikázza azokat akik segítenek.
Az én párom, segít ha kell: porszívózik, felmos, mosogat, tereget, még főz is ha látja, hogy el vagyok havazva. De emelett igazi férfi.
A tutyi-mutyi férfiakat nem leht szeretni,akik arra sem képesek,hogy egy pohàr vizet kiöntsenek maguknak.
Igen is kell a férjnek is tudnia,mi a hàztartàs.
Agyon is ütném a férjem, ha néha nem segítene be!:)) Ugyanannyit dolgozunk, ugyanakkor érünk haza, én is fáradt vagyok, ahogy ő is! Jó, főzni én főzök, de ő is el tud mosogatni, vagy ki tudja teregetni a ruhát. Áldom is érte anyósomékat, hogy így nevelték. Ő ezt látta otthon. Após pl. pöpecebbül vasal, mint bárki!
Nálunk pl. ez nem volt divat. Szegény sógornőm szívja is most ezt. A bátyám alig csinál valamit otthon. Anyu nem direkt nevelte félre, csak mivel nálunk apu volt a kenyérkereső, anyu meg a htb, ezért ezt láttuk. Hogy a nő csinál otthon mindent, kiszolgálja a férfit!
Az igazi férfi: házias, segítőkész!
A lusta, trehány, gyerekes pasi: férfiatlan!
Ez hülyeség, hogy nem férfias férfi az, aki rendben tartja a holmiját.
Ha meg nem tartaná rendben, az lenne a baj.
"Neki az tetszik ha a pasi rendetlen."
Nekem az egyáltalán nem tetszik!
Még a rendetlenség és a nem háziasság sem ugyanaz, de szerintem ha 2 ember együtt él, a férfi is nyugodtan lehet házias, nincs abban semmi férfiatlan! Sőt!
Én egyszer azt olvastam, hogy egy nőt semmi sem izgat fel jobban, mintha egy férfi házimunkát végez.
Azt nem mondanám, hogy ez így igaz, de jobban megjön a kedvem ha besegít. Hiszen kipihentebb és boldogabb vagyok.
Ami mindkettőnknek jó dolog :P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!