Miért kompenzál egy férfi? És ha nem kell kompenzálnia, akkor miért nem tud normális lenni?
Észrevettem saját tapasztalatból és a barátnőim randitapasztalataiból hogy főképp 3 féle férfi létezik:
1. csúnya, vagy nem túl jó kinézetű( a nőknek nem nagyon bejövős, értsd: nem futnak utána a nők), apróbb testi fogyatékkal él, alacsony (170 cm vagy az alatt), kopaszodó, görbe lábak ...stb.
De: ha randizol vele, elhív fagyizni, kedveskedik,segítőkész, hazavisz, elkísér, szép SMS-t ír és bejössz neki! Sőt, azt írja egy bomba nő vagy...stb.-stb. Kapcsolatban megbízható, lehet tudni nála hogy áll az ember lánya. Házasságot akar és gyerekeket EGY nővel!(nem több nőt)
2. Jóképű, magabiztos (iskola mindegy) a lányok nagy részének bejönkülsőre. Randikor: késik, kedves, de nem viszi túlzásba, nem ír rajongó SMS-t, nem akar elköteleződni, sokszor bunkó, flegma, önelégült, kapcsolataiban megbízhatatlan, inkább kihasználós, inkább együtt él veled és húzza az időt, minthogy családot akarna. Nagy a valószínűsége, hogy sokszor nem törődik az érzékeny lelkeddel és belerondít. Soha sem tudhatod hogyan állsz vele. Csajokkal is flörtölgethet előtted.
3.A kedves jóképű, vagy átlagos, aki ideális és megbízható, bejönne neked, de te nem jössz be neki, vagy félénk, mint állat.
Az 1. típushoz nem vonzódsz-így nem lesz semmi
A 2.es típushoz vonzódsz-de vagy gyorsan kilépsz, vagy szenvedsz.
A 3-as típusnál vagy beégsz(ha nem jössz mégse be neki) vagy nem lesz semmi.
Miért nincs olyan, hogy az 1.-es és a 2-es kombináció?
A jóképű+megbízható?
Másrészt pedig valóban igaz amit az utolsó előtti írt, hogy sokkal nagyobb a súlya egy külsőre-belsőre szuper, értékes férfinek az elismerése, mert tudod, hogy rengeteg nőt választhatna, és mégis te kellesz neki!
Én amikor a párommal először találkoztam, teljesen letaglózott, egyrészt gyönyörű férfi (magas, hosszú fekete hajú, vastag ajkak, gyönyörű szemek stb.), másrészt, az első beszélgetésünk után éreztem, hogy egy csodálatos, megértő, bölcs, érzékeny ember.
És amikor az első randevúnk után azt mondta nekem, hogy "Kisasszony, ön nekem hosszú évek óta a csúcsok csúcsa..."
Tökéletesen emlékszem arra az érzésre, amikor ezt kimondta, és 8 év után is itt remegek belül és elönt a forróság, ha rá gondolok. Tehát ez valóban így van, hogy sokkal nagyobb a súlya annak, ha egy olyannak tetszel, aki bárkit választhatna, mert ő külsőleg-belsőleg csúcs pasi, és emiatt jobban kötődsz hozzá érzelmileg is, ha tőle elismerést kapsz!
egyetértek az előttem szólókkal :)
én is sok ilyen férfit ismerek, aki jóképű és egyben kedves is (értelmiségi, intellektuális vagy művészi tevékenységet végző férfiak között keresd őket, ott rengeteg ilyen van.)
az tény, hogy ők válogatnak, hiszen belsőre is igényesek, és többnyire már párkapcsolatban vannak.
a második típus vonzerejét nem értem, mert nincs bennük mit szeretni, az ember nem érez mély boldogságot amikor egy ilyennel van, hanem azt, hogy csak egy másik numera leszek neki... ez nem tudom, melyik nőnek boldogság, dehát szíve joga mindenkinek, kivel szúrja el az életét.
az én párom félvér (afrikai + brit szülők gyermeke), és gyönyörű férfi. ő zenész, és ezzel együtt jár az érzékenység, kedvesség is. neki nem kell kompenzálnia, az ő lelke azért ilyen, mert egyszerűen ilyennek született és ilyennek nevelték :) az első perctől kezdve imádom. drukkolok, hogy te is találj ilyet, kedves kérdező, aki nem érdekből vagy kompenzálásból szeret és kedves, hanem mert ő ilyennek született és mert vannak érzelmei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!