Miért kompenzál egy férfi? És ha nem kell kompenzálnia, akkor miért nem tud normális lenni?
Észrevettem saját tapasztalatból és a barátnőim randitapasztalataiból hogy főképp 3 féle férfi létezik:
1. csúnya, vagy nem túl jó kinézetű( a nőknek nem nagyon bejövős, értsd: nem futnak utána a nők), apróbb testi fogyatékkal él, alacsony (170 cm vagy az alatt), kopaszodó, görbe lábak ...stb.
De: ha randizol vele, elhív fagyizni, kedveskedik,segítőkész, hazavisz, elkísér, szép SMS-t ír és bejössz neki! Sőt, azt írja egy bomba nő vagy...stb.-stb. Kapcsolatban megbízható, lehet tudni nála hogy áll az ember lánya. Házasságot akar és gyerekeket EGY nővel!(nem több nőt)
2. Jóképű, magabiztos (iskola mindegy) a lányok nagy részének bejönkülsőre. Randikor: késik, kedves, de nem viszi túlzásba, nem ír rajongó SMS-t, nem akar elköteleződni, sokszor bunkó, flegma, önelégült, kapcsolataiban megbízhatatlan, inkább kihasználós, inkább együtt él veled és húzza az időt, minthogy családot akarna. Nagy a valószínűsége, hogy sokszor nem törődik az érzékeny lelkeddel és belerondít. Soha sem tudhatod hogyan állsz vele. Csajokkal is flörtölgethet előtted.
3.A kedves jóképű, vagy átlagos, aki ideális és megbízható, bejönne neked, de te nem jössz be neki, vagy félénk, mint állat.
Az 1. típushoz nem vonzódsz-így nem lesz semmi
A 2.es típushoz vonzódsz-de vagy gyorsan kilépsz, vagy szenvedsz.
A 3-as típusnál vagy beégsz(ha nem jössz mégse be neki) vagy nem lesz semmi.
Miért nincs olyan, hogy az 1.-es és a 2-es kombináció?
A jóképű+megbízható?
13:16-os!
Nem értem, miért vetted magadra. A mackós alkat az nem éppen a 2-es csoport! Inkább a 3-as!
Azért vettem magamra mert az első választ is én írtam, hogy nekem a 2-es típus tetszik, mert az őrületbe kerget valaki, ha imád engem. Szükségem van a kihívásra és borzalmasan idegesít, ha túlbecsülnek annál, ami vagyok, állandóan bókolnak, ez már tényleg terhelő tud lenni, és ők valóban szabadok, bárki megkaphatná őket, mégis velem vannak. Ez az ami miatt őket inkább előnyben részesítem.
Ja és nekem a mackósok a jóképűek, szóval nálam ők bőven 2-esek :)
Erre mondják azt, hogy "a hiba az ön készülékében van".
Te csúnya vagy kövér vagy, aki rendes és házias, vagy
szép és önelégült vagy, aki kihasználja a pasikat, vagy
aranyos és helyes, átlagos, akinek NEM JÖN BE SENKI?
Nos, en az 1-es vagyok...es bar a kategorizalas nem szerencses, de 95%-ra mondhato h tenyleg ez a 3 tipusu ferfi letezik...ahogy ez a 3 fele no is, 1-es az anyatipus, 2-es a plazacica megnevezessel...
Sok idobe telt mig talaltam egy olyan part, aki szamara kulsoleg is elfogadhato vagyok, igaz ehhez kellett egy folyamatos fejlodes a kulsomet illetoleg...Viszont a 2-es tipusu noket mindig is kerultem, mert nekem tobbet jelent a nyugalom, a biztonsag, a szeretet, az egymasra figyeles, mint az ajtocsapkodas, veszekedes...
A lenyeg a lenyeg, h lehet h 100 emberbol 99-nek az 1-es tipusaba tartozok (es lehet h a parom is), de egymas irant megis vonzodunk testileg is...sztem az ilyet kell megtalalni es akkor az embernek boldog parkapcsolata van/lesz...
13:24
Ha így gondolod, akkor rendben van. Akkor nem rád vonatkozik, amit korábban írtam.
utolsó: ez igaz!
Amit a "nem kelendő" pasikról érzek: mindig arra gondolok, hogy azért nyomulnak, kedveskednek annyira, mert úgy vélik, jobbat nem kaphatnak.
Tehát végülis ez is egyfajta szánalom felém, mert ha lenne egy jobb, lecserélne?
Egyetértek sok nővel előttem. Kedves Kérdező: IGENIS van jóképű + kedves és megbízható férfi is, én sok ilyet ismerek, de ezek természetesen már stabil párkapcsolatban élnek, és elég válogatósak.
(Az én párom is ilyen, és 8 év után is csodálom és rajongok érte :)
A nagyon csúnya, előnytelen pasikkal valóban az a baj, hogy sokszor a sikertelenségeik miatt, amikről nem tehetnek, nagyon alacsony az önértékelésük és nem férfiasak, nem magabiztosak, hanem kétségbeesett lihegő pincsikutyák, amibe se nem tudsz beleszeretni, sajnálod is őket, de közben idegesítenek is. Nem tudsz rájuk férfiként felnézni, se a külsejük, se a behízelgő viselkedésük miatt.
A tipikus jóképű bunkó kategória meg egy darab hús, aki talán élő vibrátornak jó, de én amikor ilyenekkel összejöttem egyéjszakás kalandra, annyira lelombozott a belső ürességük, hogy sokszor amikor a dolog után tepertek nálam, én akkor is kirúgtam őket, és inkább kerestem egyéjszakásra is egy átlagos külsejű, de figyelmes, intelligens kedves pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!