Mi lenne jó megoldás, hogy megértsék ők is az én helyzetem?
Van egy kislányom aki 7 éves és van egy húgom is aki 4. A húgom már születése óta tőlünk örökli a ruhákat, amivel nincs semmi baj mert nagyon szívesen adjuk, viszont!! A kislányom nagyon szeret a mamánál aludni, a húgommal játszani mert nincs testvére akivel itthon eljátszhatna. És a probléma ott kezdődik, hogy néha sajnos muszáj mennie a mamához hogy el tudjak én is járni dolgozni. De amióta ott szokott aludni a ruhák keverednek, majd a húgom hordja a szinte vadonatúj ruhákat amit vettem a lányomnak. Már szóltam érte többször, hogy legyen szíves ne adja már rá a lányom által 1x használt ruhát mert még mi is szeretnénk használni, mindig jön a kifogás hogy de ő soha nem ad rá olyat hanem benne volt a dobozban amit oda adtunk. Ugyan ez a helyzet a fehérneművel amit direkt nem adok oda soha mert nagyon nem higiénikus. De mégis a lányom bugyija van rajta mindig miután a következő volt a kifogás: jajj ne vidd el piszkosak majd kimosom és jó lesz legközelebbre. Már tényleg tanácstalan vagyok, hogy mit mondjak anyámnak vagy hogy kérjem mert tudom hogy mindig ugyan az a vége hogy én adtam oda mert kinőtte a lányom, nem vagyok hülye, tudom hogy nem nőtte ki a 8-9 évesre való ruhát amit egy hete kapott.
Próbálom keveset ott altatni de más nincs akire hagyni tudnám. A neve benne van minden ruhába de nem ér semmit ha a valóban kinőtt ruhákban is benne van.

Nem a legujabb ruhakat adnam ra, hanem a gagyibbakat, amikor ott alszik. De tetelesen mindent lefotoznek, ami rajta van es amit csomagolok
es amikor megyek a gyerekert, osszeszednem. Semmit nem hagynek ott. A kep a bizonyitek, hogy ez volt rajta, ez volt nala, akkor arra mar csak nem tud mit mondani a mama :D

Bocsi,de ennyi pénzért(még kevesebbért is ittalvásra) elvállalnám a kislányod ha debreceniek vagytok,8 éves fiam szóval a ruhája is meglenne.Szóval fogadj rendes bébiszittert,mert ennyi pénzből simán kitelik.Anyád meg csak lehúz.
De ha más megoldást nem tudsz, turizz/börzézz olcsó ruhákat,és abba küldd át a gyereket.Jah,és én beszüntetném az ingyen ruhát,ha anyád pénzt kér a saját unokája vigyázásáért.Kisülne a szemem,komolyan,pedig nem vagyok egy nagymama típus,de anyád felköphetne és aláállhatna.

Már ne haragudj, de egy NÉGY éves, meg egy HÉT éves nagyon más méretü ruhákat hord, igazán elképzelhetetlen, hogy a kisebbre ráadják a másik gyerekét, amiben csak elveszne, de minden esetben nagyon hülyén nézne ki.
De ha zavar, a gyerekedet olyan ruhákban vidd oda, amiért nem gond, ha véletlen elvész.

8as válaszoló ez tök gyerekfüggő, a szomszéd kisgyerek 5,5 éves,az én gyerekem 8,5 és a szomszéd kisfiú nadrágban meg cipőbe nagyobb méretet hord az én gyerekemnél.
A kisfiam egyik osztálytársa meg 1 fejjel kisebb a gyerekemnél,pedig egy korúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!