Nagy bunkóság lenne tőlem húsvétkor elmenni egyedül szállodába?
Sajnos még 30évesen a szülemmel lakok. Albérleten gondolkodom, mert saját lakásra még pár év mire összejön, illetve egyre rosszabbak az itthoni körülmények, de az ünnepek jobban lehoznak az életről. Apukám nem veti meg a piát, így hát élőfába is beleköt főleg mikor a sört és a pálinkát keveri, rengeteg konfliktus alakul ki közte meg anyukám közt, néha velem is összeszolalkozik. Ez mellé még jön a tesóm gyereke, akitől mozdulni sem lehet, meg folyamatosan buzerál 14 évesen simogat, ölelget, kezemet fogdossa az utcán(mozdulni nem lehet tőle) és tapogatja az arcom. Aztán hiába szól neki az ember, hogy kicsit sok, pofán röhög és tovább csinálja. Máskor meg határait feszegeti. Így hát karácsonyom is úgy telt hogy szobámból nem mentem ki. Anyukám és apukám eléggé sokat veszekszik ilyenkor és nekem ez már mentálisan nagyon megterhelő.
Így hát arra gondoltam, hogy elhúzok jó messzire szállodába holnap aztán hétfőn hazajövök.

Uh, de átérzem :/ Igen, menj el, neked is jár a relaxálás. Menj wellnesbe, unalmas lesz a szállodában egész idő alatt. Vagy legalább olyan helyre menj, ahol van kulturális szórakozás vagy túrázási lehetőség.
Kapcsolódj ki, próbáld lefoglalni magad.

Ha azt mondanánk, hogy bunkóság, akkor mi van?
Az is bunkóság, hogy nem hagynak nyugton.
Menjél, ha akarsz, de tudjál róla, hogy nem fogják szó nélkül hagyni. Nehogy aztán majd utólag meg az hozzon le az életről. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!