Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy bunkóság lenne tőlem...

Nagy bunkóság lenne tőlem húsvétkor elmenni egyedül szállodába?

Figyelt kérdés

Sajnos még 30évesen a szülemmel lakok. Albérleten gondolkodom, mert saját lakásra még pár év mire összejön, illetve egyre rosszabbak az itthoni körülmények, de az ünnepek jobban lehoznak az életről. Apukám nem veti meg a piát, így hát élőfába is beleköt főleg mikor a sört és a pálinkát keveri, rengeteg konfliktus alakul ki közte meg anyukám közt, néha velem is összeszolalkozik. Ez mellé még jön a tesóm gyereke, akitől mozdulni sem lehet, meg folyamatosan buzerál 14 évesen simogat, ölelget, kezemet fogdossa az utcán(mozdulni nem lehet tőle) és tapogatja az arcom. Aztán hiába szól neki az ember, hogy kicsit sok, pofán röhög és tovább csinálja. Máskor meg határait feszegeti. Így hát karácsonyom is úgy telt hogy szobámból nem mentem ki. Anyukám és apukám eléggé sokat veszekszik ilyenkor és nekem ez már mentálisan nagyon megterhelő.

Így hát arra gondoltam, hogy elhúzok jó messzire szállodába holnap aztán hétfőn hazajövök.

ápr. 17. 16:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Egyáltalán nem. De igyekezz mert ilyenkor már minden foglalt.
ápr. 17. 16:53
 2/18 anonim ***** válasza:
97%
Ha csak az a cél hogy ne otthon légy,és számítanak az anyagiak,akkor menj apartmanba szálloda helyett,olcsóbb.
ápr. 17. 18:35
 3/18 anonim ***** válasza:
94%

Uh, de átérzem :/ Igen, menj el, neked is jár a relaxálás. Menj wellnesbe, unalmas lesz a szállodában egész idő alatt. Vagy legalább olyan helyre menj, ahol van kulturális szórakozás vagy túrázási lehetőség.

Kapcsolódj ki, próbáld lefoglalni magad.

ápr. 17. 18:44
 4/18 anonim ***** válasza:
77%

Ha azt mondanánk, hogy bunkóság, akkor mi van?

Az is bunkóság, hogy nem hagynak nyugton.

Menjél, ha akarsz, de tudjál róla, hogy nem fogják szó nélkül hagyni. Nehogy aztán majd utólag meg az hozzon le az életről. :)

ápr. 17. 18:55
 5/18 anonim ***** válasza:
94%
Menjél! Ahogy a szüleid viselkednek, az a bunkóság, nem az, hogy te ezt nem bírod. És ne félj tőlük, mert amíg félsz, nem vagy felnőtt. És ne csak gondolkozz az albérleten, mert már rég kellett volna!
ápr. 17. 19:05
 6/18 anonim válasza:
75%
Menj, ha akarsz, de ezért amikor hazaérsz szólni fognak.
ápr. 17. 19:13
 7/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Esély, hogy lesz szabad szoba, az viszont kevés
ápr. 17. 19:54
 8/18 anonim ***** válasza:
86%
Dehogy baj, menj nyugodtan, jót fog tenni lelkileg meg testileg is. Kikapcsolódsz. Én is erre vágyom jelenleg, elég feszkós a környezet most körülöttem. Kitartást, de foglalj gyorsan.🥰🥰
ápr. 17. 20:11
 9/18 anonim ***** válasza:
6%
Megyek veled.
ápr. 17. 22:16
 10/18 anonim válasza:
89%
én is ezt tenném! amúgy az ország nagy százaléka ezt teszi ilyenkor!
ápr. 17. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!