Volt mar gondotok az anyossal? Hogy lehet ezt elviselni? Mar a valason is gondolkodom, mert ezt en keptelen vagyok egy eleten at elviselni
Sajnos a ferjem nincs mellettem ebben a kerdesben, nem tudom vele megbeszelni, probaltam mar, de o mas szemmel latja.. nagyon szoros a kapcsolata az anyjaval.. ot nem zavarja ha naponta 10 szer rankcsorog hogy mit csinalunk. engem a vilag vegere tud kergetni a nyomulasaval a mindenbe beleszolasaval.. nem birom! mar tobbszor kiirtam a kerdest de varom talan valaki ir valamit ami megoldja a helyzetet..
messze elek a csaladomtol es a baratoktol ., oket nem akarom traktalni, hisz nem akarom hogy szomorkodjanak hogy nem vagyok boldog.. emiatt irok itt
hogy tudnek priviben irni miajunak?
igazabol erdekelne , mit tud kezdeni a SEGITO anyossal?!
Sajnos ez egy borzalmas eset! 25/L
Nekem a nagymamám volt ilyen és anyuék házassága tönkre is ment, annak a mamámnak senki sem volt jó, láthatatlan szálakkal irányította apu, több kapcsolata is megjárta. A sors iróniája, hogy én is ilyen helyzetbe csöppentem, azt hittem okosabb leszek, de a szerelem vak. Nálunk annyiból jobb a helyzet, hogy a páromat is idegesíti, és örökös a harc. Anyós utál, fenyeget, páromat érzelmileg sakkban tartja, zsarolja. Ez egy betegség típus szerintem, hogy nem képes megélni, hogy a fia felnőtt és el kell engednie. Mai napig mindenbe beleszól. Én is félek a jövőtől, ha így marad biztos nem tudok hozzámenni, mert én alapvetően szabadelvű vagyok. Így is, hogy a barátom átlátja a helyzetet, nagyon apró változásokat tudunk elérni, mert gyermekkorától ezt nevelte belé, és erős lelkiismeret furdalást okoz nála, ha ellentmond az anyjáéknak. Nagyon erősnek kell lenned! Javaslom, hogy keress egy pszichológust, nem azért, hogy neked szükséged lenne rá,hanem itt már szakember tud csak rendet teremteni! Először is, ő tud tanácsot adni, hogy hogy kezeld a helyzetet, másrészt, ha netalántán a férjed is el tudod cipelni,(miután te már érzelmileg megerősödtél), talán fel nyitja a szemét a doki. Mindenképp olvasd el Susan Forward Mérgező szülők és Érzelmi zsarolás című könyvét, bár a férjednek nagyobb szüksége lenne rá! Az anyóssal erről ne beszélj, csak rosszabb lesz, a férjedet kell meggyőznöd. Felnőtt férni, eszerint kell viselkedned! Bárcsak összejönne neked, de ez rosszabb eset, hogy ha a férjed is ellened van az anyjával szemben! Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!