Megtaláltátok a tökéletes pasit, de (. )?
Szóval a párom tényleg a tökéletes mintahím. Magas, jól néz ki, okos, megteremtette az egzisztenciáját, biztos állás, kellemes jövedelem.
De...hát a férfiassága igen kicsike. Nagyon! Szóval olyan kb 6cm. Először azt hittem eltévedtem és a heréjét simogatom. :S Nagyon gáz volt. :S És órákig (!!!) bírja, én meg kb 20-30 perc után elfáradok. Ez nagyon kellemetlen.
Másik gondom vele, hogy nagyon gondoskodó. Megfáztam, erre beállított egy rakat kajával (jó zsíros pacallal), hogy jót fog tenni. Hát mondanom sem kell, mindenre vágytam csak zsírosra nem. Persze mosolyogva udvariasan megköszöntem. Tegnap hívott, hogy mit ettem, mondom csak levest, nem kívánok semmi. Válasz: mert ha ennél valamit anyu megfőzi neked. Leesett az állam, hogy van nekem anyám, akivel együtt élek, csak tudunk főzni kettőnkre. Plusz a nagyi is sorozatban hozza a kaját. Na ezt finoman elutasítottam.
Megemlítettem neki, hogy amint kész lesz a lakásom , elkezdem megtervezni a berendezést, meg van egy-két holmim, hogy azoknak hol legyen a helye. Erre a válasz: nem, Te nálam fogsz lakni. Mondom viccesen, hogy ezt Te honnan veszed. Mire a válasz: Ő ezt így gondolja. És ilyen apróságok. Nem engedi, hogy nehezet emeljek, mosogassak, kb. semmit, majd ő megcsinálja. Aranyos, de csak nőből vagyok ez az én dolgom lenne. Ha nála vagyok folyton töm kajával, holott este én már nem eszek főtt ételt, csak délben, de nem érdekli, kiszedi nekem, utána meg bunkóság ott hagyni.
Egyre kellemetlenebb nekem ez a dolog. Nem lángolok érte az igaz, de rettentő kellemesen érzem magam vele, több mint egy barát vagy bátyj, de ezek a dolgok nagyon visszavettek a kezdeti hőből.
Szerintetek mit tegyek?
Kedves 17:57!
Picit értelmezd az olvasottakat. Azt nem engedi a neveltetésem, hogy felálljak az asztaltól, mikor teli a tányérom. Na ezek után oltsál :S
sok pasira tudom rámondani ránézésre hogy tökéletes...
de nincs tökéletes pasi (mondom ezt ugy,hogy megtaláltam életem párját,de ő sem tökéletes,csak a hibáival együtt is szerethető...ő nem tökélets,én sem,de tökélets párost alkotunk)
neked nem ő a tökélets párod,sőt,még az elmegy kategóriába sem tartozik...
kivülállóként tökéletesnek mondod,de szinte semmmi olyat nem irtál,egy aprócska dolgot se,amiben összeillenétek...
mi az amiért vele vagy?
nekem az a gyanúm, hogy ott fogod hagyni! ha már mástól kérdezed, hogy mit tegyél akkor régen rossz! lehet, hogy kellemesen érzed magad vele, de ha nem szereted felejtős lesz hosszú távon, mert majd jön valaki akibe beleszeretsz aztán jól otthagyod a srácot. mondanom sem kell, hogy jót fog koppanni! majd szépen eldöntöd, én csak azt tanácsolom, hogy azért ha lehet minél kevésbé taposs a lelkébe, mert úgyis belefogsz!
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!