Ha a pasim pár hét együttlét után azt mondja hogy egyszer majd szeretné hogy én legyek a felesége, ezt komolyan lehet venni, el lehet hinni?

pár hete vagytok együtt vagy pár hete ismered?
embere válogatja, vannak olyan emberek akiknél ez teljesen hihető, hidd el! de látatlanba nehéz megmondani, hogy a barátod hova tartozik.
szerintem az is igaz, hogy egy férfi -ha olyan beállítottságú- rettentő hamar el tudja dönteni, hogy mit akar egy nőtől, családot, vagy kalandot.

néhány éve egy társaságban a házasságról és a válásokról, szerelemről beszélgettünk, vitáztunk. Az én álláspontom meglehetősen kicsapta a biztosítékot egy lánynál, miszerint a szerelem csak ront a sikeres házasság esélyein, mert azokon a helyeken, ahol elrendezett házasság van (kína, india)ott alacsonyabb a válások aránya, és boldogabbak a felek a házasságban (hihetetlen, de ez igaz!)
mivel enyhe:) alkoholos befolyásoltság alatt voltam, és ilyenkor kicsit genya tudok lenni, elkezdtem sorolni az érveket, hogy miért lennénk mi ketten jó házaspár a vitapartneremmel. Hasonló végzettség, társ. státusz, intelligenciánk is hasonló, a zenei érdeklődésünk is, hasonló sorozatokat kedvelünk, mindketten sportolunk, és még külsőre is összeillünk, ráadásul még a főztömet is finomnak találta. Szóval arra a konklúzióra jutottam, hogy ő az ideális feleség, és ott mindenki elött megkértem a kezét.
Nemet mondott... Egészen pontosan azt, hogy ha én lennék az utolsó ffi a földön, akkor se.
ez 4 éve volt. idén augusztusban volt az esküvőnk XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!