Ha a pasim pár hét együttlét után azt mondja hogy egyszer majd szeretné hogy én legyek a felesége, ezt komolyan lehet venni, el lehet hinni?
50%, hogy igen.
Speciel nekem volt, aki ezt mondta, aztán mégsem lett belőle semmi (megismertük egymást :D).
Sőt volt olyan, aki meg is kért. Aztán mégsem lett belőle házasság.
A jelenlegi párom is mondta már. Ahhoz képest itt vagyunk lassan három éve, és egyre messzebb járunk az esküvőtől. Én most ott tartok, hogy tulajdonképpen nem is szeretnék összeházasodni vele, mert így is jó.
Annyira kiszámíthatatlan a jövő...
hidd csak el! nekem is mondt. nem voltunk még 1 léve sem együtt és már házasok voltunk. azót is boldogan élünk,2 gyerekkel.
érezned kell h komolyan gondolja-e. egyébként normális? megbízhtó? hűséges? gondoskodó? ha igen akkor miért hazudna?
ne hallgass azokra akik kárognak,ők csak irigyek.
te érzed hihetsz e neki,és úgyis hamarosan kiderül mert ha már most ezt mondja és komolyan így érez akkor nem sok idő és megkér :)
Nekem az exem mondta pár hét után, h szeretné ha a felesége lennék és babát szülnék neki. Aztán kiderült, hogy együtt él a barátnőjével...
Nagy dumások a pasik, azt is csak óvatosan szabad elhinni amit krdeznek- sajnos.
16:10- es vagyok: a bátyám viszont pár hónap után tavaly karácsonykor megkérte a barátnője kezét, februárra terveziik az esküvőt.
Ilyen is van, csak kell hozzá egy balekot találni és egy nőt, aki mindenáron férjhez akar menni.
Azért nem eszik olyan forrón. Az én első szerelmem is mondott ilyet néhány hónap után, és három év együtt járás után egyik pillanatról a másikra dobott:S
Szerintem ez függ a pasi érettségétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!