Ritka együttlét = feszültséggel teli párkapcsolat? Valóban így van?
Nekünk most már egyre kevesebb a szex, az elején napi 1 szex volt, harmónia, elvoltunk, alig volt vita. Most heti 1 szex van,max 2 és elég sok a vita, a szexen is. Én akarom, ő nem. De persze a szexen kívül is vannak viták. Szóval van benn valami, amit mondassz!
L
Arra gondolok, amikor nem az elhidegülés az oka, hanem valami "objektív" dolog.
Tényleg kibírhatatlanná, utálatossá válunk a szexhiánytól? Vagy ez csak kitaláció? ("lehiggadna, ha jól meg....")
Előzőhöz csatlakoznék. Az elején hatalmas volt az étvágya ilyen téren, akár napi több is... Most heti egy, max kettő és ha szólok, csak bólogat, ha csípős megjegyzéseket teszek, akkor egy ideig bólogat, hogy jó-jó, aztán szégyenli magát, aztán ideges lesz... a gond csak az, hogy én átszoktam az ő "napi minimum egy" stílusára, és most már elég nehéz róla "leszokni"....
L
Hupsz, már nem előző O.O
Egyébként nálunk sem elhidegülés van, csak... jó, nem tudom, mi van :S
DE!!! A válasz igen, tényleg idegesebbek vagyunk a kevesebb szextől... jó példa: nincs szex, én a munkahelyemen: pattogok, nem tudok odafigyelni, rosszul iktatom a papírokat, elcseszem a dátumot, stb... van szex: minden jól megy, háromnapi munkát csináltam meg egy nap alatt... a különbség mindössze annyi volt, hogy utóbbi esetben előző este szexeltünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!