Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ritka együttlét = feszültségge...

Ritka együttlét = feszültséggel teli párkapcsolat? Valóban így van?

Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 22:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nálunk is csökkent az együttlétek száma, korábban szinte naponta, akár többször is most pedig heti 2-3. Ennek én vagyok az "oka" mert a fogamzásgátló nagyon durván lecsökkentette a libidómat és ezért nekem nincsen hiányérzetem, nincsenek "elvonási" tüneteim. A kapcsolatunk ettől függetlenül remekül működik, ha vannak súrlódások az nem ezért van. Tervezem hogy leállok a tablettával mert hiányzik a régi vágy.
2010. szept. 3. 23:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Valamelyik nap már volt egy ilyen kérdés, de most ide is leírom, amit akkor:

Egy éve társbérletben laktunk a férjemmel egy másik sráccal, csak egy szoba volt. A srác úgy költözött hozzánk, hogy ő majd dolgozni fog járni, szinte nem is lesz otthon. Aztán egy fenét... Egész nap otthon ült, és nézte a falat. Hiába kértük szépen és finoman, hogy menjen már el sétálni, vagy vásárolni egy órára, kijelnetette, hogy kinn "hideg van", és neki "nincs kedve elmenni". Így három hónapig egyáltalán nem voltunk együtt a férjemmel, pedig nagyon szerettük volna. De most csináljuk a srác előtt? Eleinte még próbálkoztunk a kicsi és kényelmetlen fürdővel, de ott "valamiért" nekem nem lett orgazmuson, és egy idő után elegem lett az egészből.

Bár a helyzet már megoldódott, a szexuális életünk azóta sem jött rendbe. Kb. hetente egyszer szexelünk, én pedig egész egyszerűen nem kívánom őt. Ez a mai napig okoz feszültségeket. Remélem, mihamarabb találunk rá megoldást, mert egyre többet aggódom emiatt... az viszont biztos, hogytöbbé senki idegennel nem költözöm egy szobába.

2010. szept. 4. 00:59
 13/15 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem ez igaz. Ha mondjuk egy héten csak egyszer sikerül együtt lennünk a férjemmel, akkor már gyilkoljuk egymást, mindenen vitázunk, feszültek vagyunk. Ha megvan a heti 3-4 alkalom, akkor semmi bajunk, minden normális.
2010. szept. 4. 09:07
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
ez egyénfüggő... például sem én, sem a párom nem vagyunk szexmániások, szóval simán van olyan, hogy hetekig nem bújunk össze, ez még sincsen semmilyen negatív hatással a kapcsolatunkra...meg ránk sem. 25/nő
2010. szept. 4. 14:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy egyénenként változik, ki mennyire kívánja az együttlétet. Én már voltam úgy, hogy képes lettem volna bárhol, bármikor, pedig az átlagnál gátlásosabb vagyok e tekintetben. Viszont nem emlékszem olyasmire, hogy a hiánya miatt ingerültebb, veszekedősebb lettem volna a férjemmel, családommal, bárkivel.
2010. szept. 4. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!