Mit tennél ha a férjed (gyereked apja) szexuálisan bántalmazná a gyerekedet?
Gyerekvédelmet tanulok jelenleg, csupán érdekelne néhány őszinte vélemény...
Mert az esetek nagy százalékában az anya elnézi ezt az apának...
No megint Neked írok:) Bár én nem vagyok szülő, pszichológia szakos vagyok...sok mindennek utánaolvastam ilyen dolgoknak, az előtt pedig pedát végeztem szóval testközelből is találkoztam gyerekekkel. Bár az biztos, hogy nem tudok annyit a gyerekekről mint az, akinek van gyereke, de szilárd elveim vannak, amiket betartok majd. Sok mókás dolog is van a gyereknevelés terén amit emberek nem is sejtenek.
pl. képzeld el, hogy a hiszti mint olyan segíti a gyerek mentális fejlődését...serkenti az agyműködést (vagy valami ilyesmi) A párom egyik tanára mondta volt egy kurzuson, hogy ha majd gyereketek lesz és hiszitizni fog annak örvendjetek, sőt, cukkoljátok :)) (na ember a talpán az a szülő akinek még van ahhoz is türelme).
hatékony büntetési stratégiák és még sok minden van ami hasznos lehet. Ha olvasgatnál ilyen cikkeket akkor írj és küldök. Persze gyereket nevelni nem könyvből kell, de jó tudni bizonyos dolgokat :)
No remélem nem vetted zokon amiket írtam:)
Elég a dutyi, előzetes parancsnoka mesélte, hogy a szexuális bűncselekményeseket nem igen engedik a többi közé, mert meglincselik a bent lévők, pláne ha azt gyerek ellen tette...
Szóval elég a feljelentés, a többit megkapja a börtönben...
Apropó a börtönről annyit én 3 helyről hallottam, hogy igenis néha átteszik egy rövid időre a gyermekbántalmazások miatt elítélteket a többiek közé. Keresztapám börtönben dolgozott, nem őrként, mesélgetett rendesen a 10-en akárhány év alatt, van egy ismerős aki jelenleg börtönőr, valamint az egyik barátom van most kényszerpihenőn és írt ezekről a dolgokról is. Nem kíméli a "börtöntársadalom" sem az ilyen mocskokat. De szerencsére ezeket csak hallomásból tudom.
A 16 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!