Mit tennél ha a férjed (gyereked apja) szexuálisan bántalmazná a gyerekedet?
Gyerekvédelmet tanulok jelenleg, csupán érdekelne néhány őszinte vélemény...
Mert az esetek nagy százalékában az anya elnézi ezt az apának...
az én párom sohasem tenne ilyet. De ha mégis, hát nem tenné zsebre amit kapna...bár a gyerek érdekében megpróbálnék higgadt döntést hozni (azaz nem beleállítani a konyhakést)-hogy legalább az egyik szülője mellette legyen, de az biztos,hogy feljelenteném és soha az életben nem láthatná többé a gyerekét.
És az biztos,hogy magammal is le kéne számolnom,hogy miért nem vettem észre hamarabb.
De mindenképp mindent úgy igyekeznék tenni,ahogy az a gyereknek a legjobb.
Tegyük fel, hogy erre a portálra az embereknek azon része jár akik elég jó párkapcsolatban élnek ahhoz, hogy ilyen szörnyűség ne történhessen meg...
Sajnos igen, az esetek túlnyomó többségében az anya hallgat...
Az ilyen ember nem apa.
Az ilyen egy selejt.
22.32 -es vagyok
sosem értettem egyébként azokat a nőket,anyákat akik nem tesznek semmit. Az apa/mostohaapa vagy bárki bántja, megalázza a gyereküket és csak úgy hagyják?Én az életem árán is tennék valamit. Mert szerintem egy anyának nem lehet ok,hogy félt,meg szégyellte meg hasonlók. Inkább üssön engem az a vadállat,mint a gyereket bántsa. Annyi ilyet hallani,hogy az férfi bántotta/bezárta/megerőszakolta és egyéb szörnyűségek és sosem értettem,hogy MIÉRT hagyja ezt valaki??? Meg sokan állítják,hogy ők nem is tudtak róla...ezt sem értem...milyen szülő az olyan,aki nem veszi észre,hogy valami nem stimmel a gyerekével?és milyen szülő az aki nem hiszi el a gyerekének,ha elmondja hogy bántották? És milyen apa/anya/akárki az aki egy védtelen gyereket képes bántani,megalázni, tönkretenni a lelkét egy életre??
nagyon durva ez és szörnyű és egy gyereknek sem szabadna ilyet átélnie :(
Szalámiként szeletelném fel a micsodáját.
Szörnyű, hogy létezik ilyesmi is. Mennyire lehet beteg, elkorcsosult, aljas az az ember, aki ilyesmire vetemedik? El sem tudom képzelni mi lehet az, ami valakit ilyesmire késztet :( rossz még csak belegondolni is... bárcsak lehetne tenni valamit "kívülről" is, hogy megakadályozzuk, hogy ilyesmi előforduljon
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!